Momente tensionate la Antena 1! Urlete şi îmbrânceli între Dumitrescu şi Scărlătescu la “Chefi la cuţite”

Publicat: 09/01/2019 | 17:30

A fost o seară incendiară la “Chefi la cuțite”, emisiune care rulează pe Antena 1! Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au urlat unul la altul, și-au lansat acuzații grave și chiar s-au îmbrâncit în cadrul ediției filmată pentru cea de-a șasea confruntare a show-ului culinar. În ciuda acestui incident neplăcut pentru cei doi chefi celebri și nu numai, emisiunea prezentată de Gina Pistol a fost lider de audiență seara trecută pe toate segmentele de public. Ea a adunat în fața micilor ecrane nici mai mult nici mai puțin de 2.216.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 22:34.

Citește și: Filmările s-au încheiat! El este juratul care a câștigat concursul ”Chefi la cuţite”, sezonul șase!

Urlete şi îmbrânceli între Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu la “Chefi la cuţite”

Au ieșit scântei în bucătăria de la “Chefi la cuțite”, după ce Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu s-au luat la ceartă şi s-au îmbrâncit. Totul a pornit după ce un concurent al echipei galbene a mers la bancul de lucru al echipei roşii și a rupt o bucată de prosop de hârtie. Chef-ul echipei roşii, Florin Dumitrescu, a răbufnit, spunând că participanții echipei galbene se folosesc de acest pretext în nenumărate rânduri ca să îl saboteze. Astfel, el s-a dus ca o ghiulea la bancul de lucru al echipei galbene și le-a arătat concurenților din echipa roșie că și acolo sunt prosoape de hârtie.

“Băi, dacă vă mai prind pe bancul ăsta, vă alerg”, a reacționat Dumitrescu către echipa galbenă, în timp ce Scărlătescu a spus: “Băi, pleacă, dispari!”.

De aici până la îmbrânceli între chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu nu a mai fost decât un moment… în care cel dintâi a atins una dintre farfuriile celui din urmă.

“N-am nicio treabă să îi stric eu lui farfuriile, că şi le-a stricat singur”, a declarat ulterior Florin Dumitrescu, în timp ce Cătălin Scărlătescu a spus: “Şi ce? N-ai voie să iei şerveţele sau ce?”.

Toți cei prezenți la cea de-a șasea confruntare a show-ului culinar s-au oprit din lucru și au privit șocați momentele neplăcute. “Chiar ne-am panicat atunci”, “Am crezut că se bat”, au comentat concurenţii de la “Chefi la cuțite” incidentul.

Citește și: Bombă! Un bărbat din interior spune cine va castiga ”Chefi la cutite”

“În momentul în care ajungem într-o fază ca asta, în care eu am senzaţia că îţi trimiţi concurenţii special să îmi strice toată povestea în momentul în care eu montez, prietene, n-am ce să-ţi fac”, a mai spus chef Florin Dumitrescu. “Nu mai vorbesc cu el. N-am ce să vorbesc cu alintatul ăsta, că nu se mai poate vorbi. În sezonul trecut, din mizerie nu m-a scos şi n-am reacţionat. Ascuţim cuţitele să începem să ne scoatem rinichii?”, a comentat chef Cătălin Scărlătescu în filmarea de mai jos.

Citește și...