Momentul în care un hoț de buzunare este filmat în acțiune la un târg de Crăciun! Oamenii îl imobilizează și îi returnează victimei telefonul mobil

Publicat: 06/12/2018 | 16:36

Momentul în care un hoț de buzunare este filmat în acțiune la un târg de Crăciun! Pentru hoții de buzunare, sărbătorile de iarnă nu reprezintă decât o altă oportunitate de a băga mâna în buzunarele oamenilor. Aceștia merg în târgurile de Crăciun și, surprinși plăcut de întreaga atmosferă, devin neatenți. Astfel, ei cad pradă, foarte ușor, celor care nu așteaptă decât momentul potrivit pentru a acționa. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Este cazul unui hoț de buzunare care a vrut – și a reușit – să fure telefonul mobil al unei persoane așezate la o coadă. Scena halucinantă s-a petrecut la un târg de Crăciun din străinătate, iar filmarea este sugestivă. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Din fericire pentru victimă, totul s-a terminat cu bine fiindcă au existat alți oameni vigilenți.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

(Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: AMBULANŢA CORABIA A RĂMAS FĂRĂ ANGAJAŢI: 13 SALARIAŢI, SUB CONTROL JUDICIAR DUPĂ CE AR FI FURAT DIN COMBUSTIBILUL SALVĂRILOR

Leute passt im Gewühle der Weihnachtsmärkte jetzt besonders auf…

Publicată de Ronny Friede pe Joi, 29 Noiembrie 2018

Citește și...