Monica Anghel a decis să participe la show-ul Te Cunosc de Undeva de la Antena 1, dar acum regretă. Cum a fost chinuită la filmări

Publicat: 11/08/2019 | 12:57
Monica Anghel a decis să participe la show-ul Te Cunosc de Undeva de la Antena 1, dar acum regretă. Cum a fost chinuită la filmări

Monica Anghel a dat de probleme, odată ce a intrat în competiția show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1, alături de fratele ei, Alex. Unele i-au creat disconfort psihic, altele au fost de-a dreptul dureroase.

Cea mai grea încercare a fost în momentul în care i s-a cerut să-și pună lentile de contact. Deși par simplu de purtat, de vreme ce multe femei le folosesc, ca alternativă la ochelari sau din rațiuni pur estetice, cântăreața a constatat, cu această ocazie, că are o sensibilitate oculară care o face incompatibilă cu ele.

„Am încercat de două ori, în zile diferite, să port lentile de contact, dar a fost imposibil. Nu am putut, îmi lăcrimau ochii și simțeam durere. Am renunțat la ele”, a mărturisit Monica Anghel, potrivit libertatea.ro.

Mai mult, cântăreața nu se simte deloc bine în haine mulate. A fost nevoită să se adapteze.

„A trebuit să mă îmbrac extrem de mulat, să îmi arăt corpul, ceea ce nu am făcut niciodată! Eu vreau permis de remorcă, să învăț să sudez, nu e genul meu ăsta de femme fatale. Mă simțeam îngrozitor…. Îmi venea să mă ascund! Cu toate acestea, am primit complimente că arăt bestial, iar asta nu din partea băieților. Venind din partea unor femei, contează!”, a mai spus Monica Anghel.

Citește și...