Monica Barladeanu si Bianca Dragusanu, subiect de test pentru elevii de clasa a opta! Ce trebuie sa stie copiii despre „dive”

Publicat: 15/06/2015 | 17:10
Monica Barladeanu si Bianca Dragusanu, subiect de test pentru elevii de clasa a opta! Ce trebuie sa stie copiii despre „dive”

Inca de la sfarsitul clasei a opta, mondenitatile devin modele de urmat pentru copii. Asta pentru ca ei sunt intrebati, chiar la examen, despre personajele contemporane care apar la televizor in emisiunile de tip tabloid. 

A fost suficient ca anii trecuti sa fie trecuta drept o „personalitate contemporana din media” celebra Andreea Esca, astfel ca modelul sa fie preluat si in prezent. Parintii sunt revoltati ca in materia copiilor de la evaluarea nationala apar mai multe personaje mondene, foarte cunoscute in prezent. La capitolul „actrite” este nominalizata Monica Barladeanu, iar la categoria „alte personaje”, apare, in treacat, numele altei „dive” din showbiz, respectiv Bianca Dragusanu!

 

„Aventurile Monicai Barladeanu in America”

 

La limba romana, in materia de stuidiu a celor mici, pe langa literatura clasica si contemporana, parintii au constat ca exista informatii, respectiv o culegere alternativa de teste, despre… „aventurile Monicai Barladeanu in America”.

monica barladeranu

Elevii primesc un text, un interviu, acordat cu ani in urma de actrita unei reviste mondene, in care sunt pusi la curent cu viata sentimentala a vedetei, rolurile din filme, stilul vestimentar, dar si despre traiul ei de peste Ocean. Lasand la o parte analiza morfologica a unor cuvinte subliniate si alte cerinte gramaticale, elevii trebuie sa retina numele orasului din America pentru care actrita a facut o pasiune, dar si cate roluri joaca in prezent, cerinte notate cu un barem de patru puncte.
 

bianca dragusanu

Bianca Dragusanu este mentionata la un alt capitol, anume aparitiile mondene de la TV. Fosta iubita a lui Adrian Cristea, Catalin Botezatu, Adrian Mutu sau Victor Slav reprezinta imaginea „divei” din Romania, iar copiii trebuie sa-i enumere eventualele calitati si defecte.

 

„Sistemul de invatamant ii face pe copii usor de manipulat”

 

Revoltati, parintii au luat imediat atitudine, dezvaluind „aberatiile” din materia de studiu pe retelele sociale. „Iata dovezi ca tineretul este indobitocit din scoala. La testul pentru Evaluare Nationala 2015 pentru clasa a 8-a, elevii trebuie sa povesteasca despre aventurile Monicai Birladeanu (cine-o fi asta habar nu am, acum am auzit pentru prima data de ea) in America si sa descrie un joc virtual de pe internet. Daca vrei sa distrugi o tara, atunci ucide-i sistemul de invatamant. Cum? O populatie cu o educatie slaba va vedea prea tarziu ce i se planuieste de catre clasa politica. (…) Generatia tanara e incurajata sa devina o generatie bolnava care la randul sau va zamisli progenituri bolnave cu potential intelectual redus si cu durata de viata din ce in ce mai scazuta”.

 

CITESTE SI: 

A lasat sa i se vada tot! Monica Barladeanu, infasurata in steagul Americii si fara lenjerie intima

Monica Barladeanu, in cea mai incitanta pozitie! Imbracata in fusta, si-a ridicat picioarele pe masa si s-a vazut asta

(M.N.)
 

Citește și...