Motivul pentru care Carla’s Dreams nu își arată niciodată fața: ”E un preț pe care îl plătesc”

Publicat: 12/09/2018 | 19:23

Este unul dintre cei mai apreciați artiști din ultimii ani, iar piesele lui ajung hit-uri în topurile muzicale! Bineînțeles, vorbim despre nimeni altul decât Carla’s Dreams care a dezvăluit și motivul pentru care nu-și arată niciodată fața. (VEZI ȘI: CUM POȚI CÂȘTIGA 10.000 DE $ LUNAR)

Cea de-a treia ediție X Factor a adus pe scenă momente spectaculoase și concurenți care i-au lăsat mască pe jurați. Printre ei s-a numărat și Valentina Oleinico tânără concurentă de doar 15 ani, originară din Republica Moldova, care le-a mărturisit juraților cã îşi doreşte foarte mult sã aibã propria ei emisiune tv, cu invitaţi din showbiz. Așa că Ștefan Bănică Jr., Horia Brenciu, Delia și Carla’s Dreams au acceptat să răspundă sincer la câte o întrebare venită din partea acesteia. (CITEȘTE ȘI: EA ȘTIE CUM ARATĂ SOLISTUL CARLAʼS DREAMS! DIANA IONESCU ESTE MAKE-UP ARTISTUL TRUPEI)

Motivul pentru care Carla’s Dreams nu își arată niciodată fața

Tânăra concurentă l-a întrebat pe Carla’s Dreams de ce nu își arată niciodată fața. Și, bineînțeles, răspunsul artistului a venit prompt. Carla’s Dreams, dar și ceilalți membri ai trupei cântă pictați pe față, cu glugile pe cap și cu ochelari de soare, astfel încât să nu fie recunoscuți de nimeni. Au existat numeroase speculații privind identitatea lor, dar trupa nu a confirmat niciodată nimic. Solistul Carla’s Dreams se gândește să renunțe la mască atunci când nu va mai avea nimic de transmis publicului. Acest lucru l-a dezvăluit artistul apropiaților săi. (SUPER OFERTĂ DE ANGAJARE)

”Masca e un preț pe care eu îl plătesc cu drag!”, a spus artistul. De altfel, de-a lungul timpului, Carla’s Dreams a mărturisit că masca îl ajută să fie mai deschis și e mai ușor să se exprime atunci când este pictat pe față. (VEZI CUM ÎȚI POȚI LUA APARTAMENT ÎN BUCUREȘTI ÎN 6 LUNI)

 

Citește și...