Motivul scandalului: Tatăl lui Elon Musk are un copil cu fiica lui vitregă!

Publicat: 24/03/2018 | 18:40
Motivul scandalului: Tatăl lui Elon Musk are un copil cu fiica lui vitregă!

Tatăl în vârstă de 72 de ani al lui Elon Musk are o fetiță în vârstă de 10 luni cu fiica lui vitregă. Această informație ar putea explica relația ”amară” din familia lui Elon Musk, despre care patronul Tesla a vorbit de curând.

Într-un interviu pentru Rolling Stone, oferit de curând de curând cunoscutei publicații, șeful Tesla și SpaceX l-a descris pe tată lui, Errol Musk, drept ”o persoană teribilă, despre care nimeni n-are nicio idee”, transmite Mirror.

CITEȘTE AICI: SCANDAL URIAȘ LA FACEBOOK: A ŞTERS PAGINILE SPACEX ŞI TESLA! TOTUL VINE DE LA TWITTER! CONVERSAȚIA ULUITOARE

”Tatăl meu mereu avea câte un plan rău. Aproape fiecare infracțiune la care te poți gândi, el a făcut-o. Fiecare lucru rău la care te poți gândi, el l-a făcut. Este atât de teribil, încât nu o să vă vină să credeți”, a declara miliardarul Elon Musk.

Când a fost întrebat despre comentariile făcute de fiiul lui săptămâna trecută, Errol a răsuns agresiv, susținând că fiul lui în vârstă de 46 de ani are nevoie ”să crească”.

Inițial, se credea că Elon se referea la faptul că tatăl lui ar fi ucis trei oameni cu o pușcă, după ce aceștia i-ar fi intrat în casă, bătrânul Musk fiind achitat în instanță.

Totodată, Musk senior a dezvăluit că fiul lui nu este fericit că el este tatăl fiului modelului Jena Bezuidenhout (30 de ani), pe care a considerat-o fiică vitregă, având în vedere că o știa de la vârsta de patru ani.

CITEȘTE AICI: ELON MUSK, DECIZIE RADICALĂ. A ȘTERS PAGINILE SPACEX ȘI TESLA DE PE FACEBOOK. CE L-A DETERMINAT SĂ PROCEDEZE ASTFEL

Referiundu-se la nașterea neașteptată a fiului Elliot Rush Musk, Errol a spus că îl iubește pe micuț, deși nașterea lui nu era plănuită.

”Am insistat ca el (copilul) să fie supus la un test ADN pentru a mă asigura că este al meu. I-am spus fiicei mele Ali despre copil deoarece credeam că o să mă susțină și o să mă înțeleagă, însă mi-a spus că sunt nebun și bolnav psihic”, a spus Errol.

Jana nu este numai iubita lui Errol, ci este și fiica fostei sale soții, Heide. Un apropiat al familiei a spus că Errol a cunscut-o pe Jana de când avea patru ani și fosta lui soția a încercat să țină detaliile revoltătoare în secret.

”Nu sunt mulți oameni care știu asta. Dar voiam ca acest lucru să iasă la iveală”, a spus o sursă apropiată pentru Daily Mail.

Errol Musk, care este un om de afaceri de succes, a declarat că nu o mai consideră pe Jana fiica lui vitregă.

Citește și...