A murit celebrul Andrei Gheorghe! Cum a fost descoperit cunoscutul realizator de emisiuni TV și radio

Publicat: 20/03/2018 | 02:23

Andrei Gheorghe a murit.  Prezentatorul și realizatorul de emisiuni radio care s-a făcut remarcat, de-a lungul timpului, cu personalitatea sa puternică a încetat din viață. El a fost găsit în această seară fără viață în casa lui. Polițiștii din județul Ilfov au confirmat vestea tristă.

UPDATE 19:24 Trupul lui Andrei Gheorghe ar urma să fie incinerat în cursul zilei de sâmbătă. O fotografie cu celebrul jurnalist va fi depusă, joi, la Mobis Galllery, pe Strada Mendeleev din Capitală. În așa fel încât cei care l-au iubit să-și poată lua rămas bun. Trupul său va rămâne la IML. De altfel, din cauza asta nu a fost ridicat până acum, pentru că urmează să fie încinerat.

UPDATE 14:21 Potrivit unor surse medicale, Andrei Gheorghe suferea de probleme cardiace mai vechi. Medicii legiști au construit deja o ipoteză. El ar fi suferit un infarct, pe fondul unor probleme cardiace mai vechi. În trecut. omul de radio ar fi suferit mai multe infracte mai mici, de care Andrei Gheorghe nu a știut. Toate aceste probleme i-au deteriorat serios sănătatea. Raportul oficial al medicilor legiști nu a fost finalizat încă. (CITEȘTE AICI Concluziile la care au ajuns medicii legiști în urma autopsiei)

UPDATE 13:00Polițiștii care anchetează moartea lui Andrei Gheorghe au exclus ipoteza unei sinucideri sau a unei crime. La locuința jurnalistului nu a fost găsit niciun indiciu în acest sens. Anchetatorii au stat de vorbă cu familia fostului om de radio.

Rudele le-au spus oamenilor legii că regretatul jurnalist se pregătea să înceapă un nou contract. Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a fost cea care a luat legătură cu administratorul complexului unde locuia omul de radio. Pentru că nu mai reușea să de de el, Petruța Gheorghe s-a îngrijorat. Administratorul a mers acasă și l-a găsit mort în baie. Realizatorul tv era îmbrăcat într-un tricou și boxeri. (CITEȘTE AICI mai multe detalii înfiorătoare din anchetă)

UPDATE 12:35:  Familia jurnalistului a ajuns, marți (20 martie), în jurul orei 12:30, la IML, pentru a ridica sicriul. Omul de radio a fost găsit mort în locuința sa, luni seară (19 martie). VEZI AICI imagini cu fiica lui Andrei Gheorghe, la IML.

UPDATE Imagini LIVE de la casa lui Andrei Gheorghe din Voluntari

Imagini LIVE de la casa lui Andrei Gheorghe. Aici si-a gasit sfarsitul celebrul realizator de radio —> https://goo.gl/BhWaFDNu ratati stirile zilei:Gluma macabră făcută de fiica lui Andrei Gheorghe în timp ce tatăl ei era găsit mort —> https://goo.gl/kVN22DHalucinant! Ce a postat fosta sotie a lui Andrei Gheorghe la ORA la care jurnalistul a murit: N-o sa plang. N-o sa vars nicio lacrima! De moartea jurnalistului s-a aflat abia12 ore mai târziu —> https://goo.gl/5mxX98Reacția șocantă a lui Mircea Badea, la auzul veștii că Andrei Gheorghe a murit! Ce a putut să spună în direct despre fostul lui coleg: "Nu am fost amic cu el. Nu vreau să :O " —> https://goo.gl/Rb7kwg

Posted by Cancan.ro on 20 Martie 2018

Citește și: Monica Bârlădeanu, în doliu după moartea lui Andrei Gheorghe. Ce amintiri cumplite i-au revenit când a aflat trista veste

UPDATE. CANCAN.ro prezintă în exclusivitate momentul în care trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe este scos din vila din Pipera de către angajații SNML Ilfov

Citește și: Ultimele imagini în viață cu Andrei Gheorghe. A ieșit cu o femeie misterioasă

UPDATE. Primele date arată că decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator, care ar fi avut loc cu 12 ore înainte, arată surse judiciare. Serviciul de medicină legală a ajuns la fața locului pentru a prelua trupul neînsuflețit al realizatorului radio-tv.

Citește și: Și-a presimțit sfârșitul!?! Mesajul transmis înainte să moară: „Totul trece…”

Suntem live de la casa în care Andrei Gheorghe și-a trăit ultimele clipe. Cine l-a descoperit mort în locuința lui din Pipera —> https://goo.gl/4FAkd9Citeste si:Breaking news. De ce a murit Andrei Gheorghe. Se confirma cea mai neagra ipoteza —> https://goo.gl/7vSZhWAndrei Gheorghe și-a presimțit sfârșitul!?! Mesajul transmis înainte să moară: "Totul trece 🙁 " —> https://goo.gl/oZgRqo

Posted by Cancan.ro on 19 Martie 2018

Citește și: Ce familie frumoasă a avut! Nu a făcut diferența între fiica lui și copiii ”adoptați”

Citește și:  Ce mesaj impresionant i-a trimis unui prieten pe Facebook! Ultimele cuvinte cu maestrul

Citește și: Florin Călinescu, siderat după moartea bunului său prieten: ”Am avut destule discuții în contradictoriu”

UPDATE. Omul de radio a fost găsit fără suflare în baia vilei sale, de către îngrijitorul său. Acesta a anunțat serviciul 112, în jurul orei 22.15, dar și  familia, care a ajuns la fața locului. Potrivit primelor cercetări, nu există urme de forțare în locuință și nu sunt urme de violență pe trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe.

Citește și: Cel mai recent scandal în care a fost implicat: „Niște ratați în meserie, slugi sordide și suflete istovite care…”

Suntem live de la casa în care Andrei Gheorghe și-a trăit ultimele clipe. Cine l-a descoperit mort în locuința lui din Pipera —> https://goo.gl/4FAkd9Citeste si:Breaking news. De ce a murit Andrei Gheorghe. Se confirma cea mai neagra ipoteza —> https://goo.gl/7vSZhWAndrei Gheorghe și-a presimțit sfârșitul!?! Mesajul transmis înainte să moară: "Totul trece 🙁 " —> https://goo.gl/oZgRqo

Posted by Cancan.ro on 19 Martie 2018

SMURD a constatat decesul survenit cel mai probabil în urma unui infarct. Întrucât moartea a survenit în condiții deocamdată neelucidate, urmează să se constituie un dosar de moarte suspectă, arată surse din Poliție.

Fosta lui soție, Petruța Gheorghe, a primit tragica veste la Viena.

UPDATE: Florin Călinescu deplânge moartea bunului său prieten

„E o viață pe care el și-a trăit-o așa cum a dorit-o. Am avut o discuție cu Adrian Sîrbu. Și-a păstrat unicitatea și ingenuitatea. O voce aparte, un destin aparte, o asumare totală și brută a ceea ce dorit el să facă, un om de cultură, un om învățat, ascunzându-și timiditatea sub această platoșă a îndrăznelii continue. Am avut destule discuții în contradictoriu din care se nășteau idei. Chiar dacă vedeai în ochii lui că este de acord, forța contrariile. Și-a asumat asta”, a spus Florin Călinescu.

”Nu am bănuit că avea o sănătate precareă, avea o ardere interioară, ducea totul pe picioare. Își făcea meseria așa cum o vedea el. El știa un singur subiect și-l făcea bine. Avea așa, o ardere interioară. Dacă Andrei m-ar auzi acum lamentându-mă, m-ar înjura. Eu cu el am avut o confruntare continuă, așa eram noi, așa funcționa el. Nu era râcă, era așa ceva constructiv. Nu cunosc mulți oameni făcuți pentru meseria asta, Andrei era unul dintre ei ”a  mai spus Florin Călinescu.

”Nu se plângea de nimic și dacă îi fila vreo lampă, nu cred că Andrei ar fi spus”, a mai adăugat Florin Călinescu, care a mărturisit că se întâlnea din când în când cu acesta la magazin, ”printre rafturi”. ”Când îl vedeam, aveam, impresia că areo bombă în rucsac, propria lui bombă. Nu aș fi putut să mi-l imaginez pe Andrei la 90 de ani. Nu i-ar fi plăcut un prohod”, a adăugat actorul.

Personaj marcant în audiovizual

Andrei Gheorghe a încetat din viață în această seară a vârsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost găsit mort în baie.

Născut în Rusia, Andrei Gheorghe a fost unul dintre numele sonore ale radioului și televiziunii din România, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj.

Tatăl lui, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, Rusia, iar mama sa, rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului școlii de aviație. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București.

Suntem live de la casa în care Andrei Gheorghe și-a trăit ultimele clipe. Cine l-a descoperit mort în locuința lui din Pipera —> https://goo.gl/4FAkd9Citeste si: Breaking news. De ce a murit Andrei Gheorghe. Se confirma cea mai neagra ipoteza —> https://goo.gl/7vSZhWAndrei Gheorghe și-a presimțit sfârșitul!?! Mesajul transmis înainte să moară: "Totul trece 🙁 " —> https://goo.gl/oZgRqo

Posted by Cancan.ro on 19 Martie 2018

 

Citește și...