Andrei Gheorghe și-a presimțit sfârșitul!?! Mesajul transmis înainte să moară: „Totul trece…”

Publicat: 19/03/2018 | 23:20

Andrei Gheorghe și-a presimțit sfârșitul!?! Cu exact o lună înainte să înceteze din viață, cunoscutul realizator de emisiuni a făcut public un mesaj care i-a făcut pe mulți acum să se întrebe dacă nu cumva el a simțit că va muri curând. Rudele, prietenii, colegii de muncă și fanii sunt în stare de șoc. Nimănui nu-i vine să creadă că omul care avea o energie parcă fără sfârșit a murit.

Citește și: Breaking news! Cum a fost descoperit mort în casă cunoscutul realizator de emisiuni TV și radio

Andrei Gheorghe și-a presimțit sfârșitul!?! Cunoscutul artist a avut unele probleme cu contul de Facebook, iar pe 19 februarie, el și l-a recuperat. Atunci, fostul realizator de emisiuni radio a scris un mesaj în stilul cu care ne-a obișnuit pe internet.

„Totul trece.) In cazul de fata a trecut și ultima interdictie si după 30 de zile va spun iarăși, Salutare! M’am întors și sint același, cu aceleași ocupații.) voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, ag.”, a scris moderatorul pe pagina lui de Facebook.

Sute de mesaje de condoleanțe au apărut pe profiul său, iar mulți dintre prieteni au fost înmărmuriți să afle că Andrei Gheorghe nu mai este printre noi.

„Aflu șocat că s-a prăpădit Andrei Gheorghe. Odihește-te în pace, drag prieten.”, „Andrei Gheorghe. (n.14 ianuarie 1962, Lipețk, Rusia – d. 19 martie 2018, București, România)”, „Acum sunt șocată. Dar mâine am să îi onorez viața cu o amintire comună și foarte faină. sunt trei dintre mesajele apărute pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe.

Citește și...