Primele imagini cu familia lui Andrei Gheorghe la IML! Fiica jurnalistului, împietrită de durere

Publicat: 20/03/2018 | 13:03

Ultimele 24 de ore au fost cumplite pentru familia regretatului Andrei Gheorghe. Familia jurnalistului a venit, marți (20 martie), în jurul orei 12:30, la IML, pentru a ridica sicriul. Omul de radio a fost găsit mort în locuința sa, luni seară (19 martie). Era decedat de aproximativ 12 ore, spun anchetatorii, în urma unui stop cardio-respirator. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are primele imagini cu familia regretatului om de radio.

Posted by Cancan.ro on 20 Martie 2018

Imaginile durerii în această dimineață la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”. Familia lui Andrei Gheorghe a venit să ridice trupul neînsuflețit al jurnalistului, care s-a stins fulgerător din viață, la 56 de ani. Fata biologică, Anastasia, copiii vitregi, dar și mama jurnalistului au venit să ridice sicriul de la IML.

El a lăsat în urmă o fată biologică, Anastasia (24 de ani), din relația cu Maria, iubita sa din studenție. De asemenea, Andrei Gheorghe i-a crescut și i-a iubit ca pe copiii lui biologici pe Maria (19 ani), Katarina (17 ani) și Maximilian (16 ani), copiii Petruței Gheorghe. (CITEȘTE ȘI Jurnalistul a fost grav bolnav și a ținut ascuns totul? Ce spun prietenii apropiați)

Andrei Gheorghe a fost găsit mort în baie

Primele date arată că decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator, care ar fi avut loc cu 12 ore înainte, arată surse judiciare. Serviciul de medicină legală a ajuns la fața locului pentru a prelua trupul neînsuflețit al realizatorului radio-tv.  El fost găsit fără suflare în baia vilei sale, de către îngrijitorul său. Acesta a anunțat serviciul 112, în jurul orei 22.15, dar și  familia, care a ajuns la fața locului. Potrivit primelor cercetări, nu există urme de forțare în locuință și nu sunt urme de violență pe trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe. (VEZI ȘI Ce melodie premonitorie a postat fosta soție a lui A. Gheorghe, înainte ca jurnalistul să moară)

Citește și...