ANDREI GHEORGHE A MURIT. Ce familie frumoasă a avut Andrei Gheorghe! Nu a făcut diferența între fiica lui și copiii ”adoptați”

Publicat: 20/03/2018 | 01:22

Andrei Gheorghe a fost căsătorit de două ori iar de ultima soție, Petruța, a divorțat în mare secret în anul 2015. Andrei o are pe Anastasia, fiica sa biologică din primul mariaj, dar a fost ca un tată pentru cei doi copii ai Petruței. De altfel, Andrei Gheorghe se afișa mândru alături de Anastasia și de Katarina, fiica lui vitregă.

Maximilian, fiul Petruței, era și el ”bărbatul” din casa lui Andrei Gheorghe, pentru că ”bărbătește” îl trata și realizatorul TV. De altfel, l-a însoțit și la spital și l-a vegheat la căpătâiul patului, când a suferit o infecție respiratorie gravă care l-a adus în imposibilitatea de a respira.
Deşi s-au tot vehiculat motive pentru divorţul din urmă cu mai bine de doi ani, cei doi foşti soţi nu au confirmat niciunul dintre acestea. Petruţa s-a mulţumit să dea un răspuns cât se poate de concis şi diplomatic la acea vreme: „E nevoie de clarificări, informaţii etc. Eu nu fac declaraţii cu privire la viaţa mea de familie… din cauza exigenţelor profesionale. Sper să înţelegeţi şi să nu luaţi acest lucru ca pe un refuz„, a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Divorțați amândoi

Andrei Gheorghe divorţa în anul 2007 de Maria, pe care o cunoscuse încă din vremea studenţiei. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, pe nume Anastasia, care a rămas alături de mama ei, primind de la omul de televiziune o pensie alimentară lunară de 400 de euro. Petruţa este mama a trei copii. Din 1997 şi până în 2004, aceasta a fost căsătorită cu un american, Irvin Ray Dyer III (născut în Arizona), care are mai multe afaceri în România. De altfel, aşa şi-a întâlnit Petruţa cel de-al doilea soţ. El era acţionar la „Medrom” (firma înregistrată în Luxemburg, în care prinţul Maximilian von Habsburg deţine titlul onorific de preşedinte), iar ea director.
După divorţul de Dyer III din 2004, Petruţa a avut o relaţie cu Horia Brenciu, pe care l-a cunoscut la o campanie umanitară. Andrei Gheorghe şi Petruţa au fost o perioadă bună vecini în Pipera, însă între cei doi s-a înfiripat iniţial o prietenie frumoasă atunci când Andrei suferea cumplit din cauza divorţului, iar totul a evoluat într-o poveste de dragoste.

Citește și...