A murit Andrei Gheorhe. Ce mesaj impresionant i-a trimis unui prieten pe Facebook! Ultimele cuvinte cu maestrul

Publicat: 20/03/2018 | 00:55

Fără cuvinte! Ce mesaj impresionant i-a trimis unui prieten pe Facebook. Andrei Gheorghe și-a trăit cei 56 de ani după propriile reguli și valori. Și, deși mulți l-au criticat dur în față, în secret, îl apreciau. Totuși a avut prieteni care i-au fost alături la bine, dar mai ales la greu, iar în această seară, unul dintre ei a făcut publică ultima conversație cu acesta. Când au citit cuvintele fostului realizator de emisiuni, mulți au ridicat privirea spre cer și au spus o rugăciune pentru sufletul lui.

Citește și: Și-a presimțit sfârșitul!?! Mesajul transmis înainte să moară: „Totul trece…”

Fără cuvinte! Ce mesaj impresionant i-a trimis unui prieten pe Facebook. Întristat de dispariția amicului său apropiat, Ciprian Marcu și-a schimbat fotografia de profil de la Facebook  cu una în care apare contul lui Andrei Gheorghe și ultima discuție pe care a purtat-o cu acesta.

Citește și: Ce familie frumoasă a avut! Nu a făcut diferența între fiica lui și copiii ”adoptați”

“«Să respectăm zic». ultimele cuvinte cu maestreul Andrei Gheorghe. Acum 2 luni de zile. R.I.P :<<< ”, a scris prietenul lui când a făcut publică imaginea.

Citește și: Florin Călinescu, siderat după moartea bunului său prieten: ”Am avut destule discuții în contradictoriu”

Pe 14 ianuarie, Ciprian Marcu i-a scris un mesaj, cel mai probabil de început de An Nou: “Să fie cu respect și la mulți ani”. Iar el i-a răspuns scurt și cuprinzător: “Să respectăm, zic”.

Citește și: Cel mai recent scandal în care a fost implicat: „Niște ratați în meserie, slugi sordide și suflete istovite care…”

Cunoscutul realizator de emisiuni TV și radio a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București. Între 1991 și 1993, el a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; „Videomania”, „Vineri 13″). Pro FM București (1996-2002;”Midnight Killer” „13-14”), și „Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV. În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” și reia emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

Citește și: Breaking news! Cum a fost descoperit mort în casă cunoscutul realizator de emisiuni TV și radio

 

Citește și...