Medicii legiști au ajuns la primele concluzii! Ce s-a aflat în urma autopsiei lui Andrei Gheorghe! Jurnalistul a suferit mai multe infarcte

Publicat: 20/03/2018 | 14:16

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani, luni (19 martie) Realizatorul radio-TV a fost găsit mort în baie. Descoperirea a fost făcută de administrator, la cerința fostei sale soții, care nu mai dădea de el. Omul de radio a fost găsit cu fața în jos, în locuința sa din Pipera. Bărbatul ar fi murit dimineața, cu 12 ore înainte de a fi descoperit.

Potrivit unor surse medicale, Andrei Gheorghe suferea de probleme cardiace mai vechi. Medicii legiști au construit deja o ipoteză. El ar fi suferit un infarct, pe fondul unor probleme cardiace mai vechi. În trecut. omul de radio ar fi suferit mai multe infracte mai mici, de care Andrei Gheorghe nu a știut. Toate aceste probleme i-au deteriorat serios sănătatea. Raportul oficial al medicilor legiști nu a fost finalizat încă.

A fost căsătorit de două ori

Născut în Rusia, jurnalistul a fost unul dintre numele sonore ale radioului și televiziunii din România, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului școlii de aviație. Andrei a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București.

Realizatorul a fost căsătorit de două ori iar de ultima soție, Petruța, a divorțat în mare secret în anul 2015. Andrei o are pe Anastasia, fiica sa biologică din primul mariaj, dar a fost ca un tată și pentru cei doi copii ai Petruței. De altfel, Andrei Gheorghe se afișa mândru alături de Anastasia și de Katarina, fiica lui vitregă. (VEZI ȘI: Gluma macabră făcută de fiica lui Andrei Gheorghe în timp ce tatăl ei era găsit mort!)

Citește și...