6, vin meciurile din NBA!

Autor:
Publicat: 27/12/2019 | 07:00
6, vin meciurile din NBA!

6, vin meciurile din NBA! În această noapte vor avea loc 6 confruntări de TOP din NBA, cea mai puternică ligă de baschet de pe mapamond!


Biletul Zilei » Pariem pe hochei și fotbal pentru profit!

Seara de baschet va fi deschisă de duelul dintre Boston Celtics și Cleveland Cavaliers, programat pentru ora 23:00. În urmă cu 2-3 sezoane încleștarea dintre cele două formații era considerată o potențială finala de Conferință, însă, de această dată, trupa din “Madison Square Garden” este cotată drept principală favorită, Celtics ocupând locul secund în Est, în timp ce Cavaliers se zbate în subsolul clasamentului.

În continuare, începând cu ora 02:00, vor avea loc două dispute de top. Charlotte Hornets va primi vizita celor de la Oklahoma City Thunder, în vreme ce Philadelphia 76ers se va deplasa în Orlando pentru a o întâlni pe Magic. Ambele partide sunt extrem de importante în lupta pentru accederea în play-off-ul NBA, fiecare formatie având șanse importante de calificare în faza a doua a stagiunii. La doar 30 minute distanță, “lanterna roșie” din Est, Atlanta Hawks, o va întâlni pe Milwaukee Bucks, în vreme ce începând cu ora 03:00, Indiana Pacers se va deplasa în Miami pentru meciul cu Heat.

În final, de la ora 05:30, Golden State Warriors o va întâlni în “Chase Center” pe Phoenix Suns. Cele doua echipe trec prin perioade diametral opuse. Trupa pregătită de Steve Kerr, în continuare fără Curry, Looney și Thompson, vine după o serie excelentă de 3 meciuri câștigate consecutiv. De cealaltă parte, Phoenix Suns, locul 11 în Conferința de Vest, vine după 7 înfrângeri consecutive!

Programul complet al nopții din NBA

V 23:00: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers;
S 02:00: Charlotte Hornets – Oklahoma City Thunder;
S 02:00: Orlando Magic – Philadelphia 76ers;
S 02:30: Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks;
S 03:00: Miami Heat – Indiana Pacers;
S 05:30: Golden State Warriors – Phoenix Suns.