NBA – 5 meciuri de TOP în noaptea de duminică spre luni. Din Toronto până în Los Angeles!

Autor:
Publicat: 29/12/2019 | 05:13
NBA – 5 meciuri de TOP în noaptea de duminică spre luni. Din Toronto până în Los Angeles!

În această seară vor avea loc 5 confruntări din NBA, cea mai galonată ligă de baschet din lume.

Primul duel al nopții le va pune față în față pe Toronto Raptors și Oklahoma City Thunder. În perspectiva meciului programat pentru ora 01:00, formația gază nu va putea miza pe Gasol, Powell, Siakam și Thomas (accidentați), în vreme ce echipa vizitatoare nu îi va avea la dispoziție din motive medicale pe Diallo, Gallinari și Roberson.

În continuare, de la ora 03:00, vor avea loc nu mai puțin de 3 dispute. Denver Nuggets va primi vizita celor de la Sacramento Kings, Memphis Grizzlies o va întâlni pe teren propriu pe Charlotte Hornets, în vreme ce “pelicanii” din New Orleans o vor înfrunta în fața propriilor suporteri pe Houston Rockets.

În final, dar nu în cele din urmă, noaptea va fi închisă de duelul dintre Los Angeles Lakers și Dallas Mavericks (04:30). Partida dintre cele două trupe reprezintă un veritabil derby în Conferința de Vest. Lakers, în ciuda celor 4 înfrângeri consecutive, se afla în continuare pe prima poziție în Conferință, în vreme ce Dallas ocupă locul al 5-lea, cu 20 victorii și 10 înfrângeri. În acest context, orice rezultat negativ ar putea fi fatal pentru oaspeți, ce luptă în primul rând pentru calificarea în play-off-ul competiției.

Programul complet al nopții din NBA

L 01:00: Toronto Raptors – Oklahoma City Thunder;
L 03:00: Denver Nuggets – Sacramento Kings;
L 03:00: Memphis Grizzlies – Charlotte Hornets;
L 03:00: New Orleans Pelicans – Houston Rockets;
L 04:30: Los Angeles Lakers – Dallas Mavericks.