Nicola a devenit bunică la 50 de ani! Cum arată acum cântăreața

Publicat: 14/06/2019 | 20:43
Nicola a devenit bunică la 50 de ani! Cum arată acum cântăreața

Chiar dacă pe plan profesional nu poate spune că-i merge foarte bine, pe plan personal cântăreața are toate motivele să fie fericită! Ea a reluat legătura cu fiul ei cel mare și de curând a devenit și bunică! 

Nicola poate spune că este femeie împlinită şi fericită. Artista este bucuroasă pentru că toată atenţia şi iubirea le-o oferă copiilor ei şi, mai nou, nepoatei sale. Frumoasa artistă a devenit bunică în urmă cu şase luni, atunci când în viaţa familiei sale a venit Rhea Maria.

Micuţa este fiica lui Andrei, fiului cel mare al artistei, şi este de o drăgălăşenie fără egal. Micuţa s-a născut în Anglia, acolo unde locuiesc părinţii ei. Rhea Maria a fost botezată în Regat şi este tratată ca o adevărată prinţesă de către toată familia, dar, mai ales, de către celebra ei bunică.

Nicola este în culmea fericirii, iar noi am vrut să ştim exact de la artistă cum stau lucrurile în viaţa ei de când familia s-a mărit. „Nu m-am schimbat, sunt la fel de când am devenit bunică. Fetiţa este minunată, s-a născut în Anglia şi locuieşte acolo„, a spus Nicola, în exclusivitate, pentru Spynews.