Nu se mai gândește la Exatlon! Claudia Pavel își face un cadou de 100.000 de euro

Publicat: 26/02/2018 | 12:12

Claudia Pavel a fost eliminată recent de la Exatlon, dar deja a dat uitării emisiunea și s-a pus pe făcut achiziții noi. Cream vrea să se răsfețe în stil mare și să-și cumpere un cadou care valorează nu mai puțin de 100.000 de euro! Cea care o ajută să-și aleagă cadoul este sora ei, Paula.

Claudia Pavel nu vrea să se mai gândească la scandalul iscat la Exatlon, după ce aproprierile „suspecte” dintre ea și Cătălin Cazacu au fost confirmate, fapt ce a dus la despărțirea motociclistului de iubita care-l aștepta acasă. Acum, Cream este prinsă cu tot felul de proiecte, ședințe foto, piese, contracte de imagine, dar și cu fiul ei, Noah. Chiar și-așa, fosta concurentă de la Exatlon și-a făcut timp pentru a căuta o bijuterie pe patru roți. Claudia Pavel este hotărâtă să achiziționeze un bolid de lux, în valoare de 100.000 de euro.

„Claudia și sora ei au fost să vadă, să testeze câteva mașini scumpe. Artista își dorește o mașină mare, sigură, frumoasă și destul de scumpă, la vreo 100.000 de euro. Curând o va avea, doar trebuie să se decidă”, a declarat surse apropiate de Claudia Pavel, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Citește și...