Numărul de telefon al lui Gheorghe Dincă a devenit viral! Cum era trecut ”monstrul din Caracal” în agenda amicilor

Publicat: 30/10/2019 | 12:46

Gheorghe Dincă, presupusul ucigaș al Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșanu, este anchetat la sânge de procurori, care încearcă să afle cât mai multe despre fărădelegile făcute. Când a fost arestat, numărul de telefon al lui Dincă a fost făcut public.

În telefonul unui vecin, Gheorghe  Dincă apare trecut cu porecla lui, Popicu, iar numărul este 0722.841.235. Ei bine, asta se întâmpla la începutul lunii august, la scurt timp după răpirea Alexandrei Măceșanu și arestarea lui Gheorghe Dincă.

Acum, numărul de telefon a devenit viral pe grupurile de oameni care discută despre cazul Caracal, despre disparița fetelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Oamenii susțin că au și sunat de numeroase ori la respectivul număr, care însă acum e închis, pentru că ar fi fost dezactivat, spun unii, scrie wowbiz.ro.

Pe aceleași grupuri în care se discută despre ”cazul Caracal” a mai apărut o poză a unui anunț, care pare a fi unul matrimonial, și unde este folosit același număr de telefon care i-a aparținut lui Gheorghe Dincă.

”Doresc să cunosc o persoană de sex feminin serioasă și fără obligații să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând și doresc să-mi petrec restul vieții lângă o doamnă gospodină.  Dețin autoturism și mi-ar place să călătorim prin țară. Locuiesc la casă în Caracal”, scrie în anunțul în care apare numărul de telefon 0722.841.235.

Oamenii spun că de fapt acesta era un mod prin care Gheorghe Dincă racola fete și femei pe care apoi le trimitea ”la produs” în străinătate, așa cum ar fi procedat și cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Citește și...