Nuntă mare în showbiz-ul românesc! A cerut-o și a spus ”DA” după 20 de ani!

Publicat: 12/07/2019 | 09:14
Nuntă mare în showbiz-ul românesc! A cerut-o și a spus ”DA” după 20 de ani!

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul autohton! Este vorba de un cuplu de artiști care sunt împreună de 20 de ani, dar abia acum el a făcut pasul și nu a fost refuzat.

Annes, cântăreaţa care de 20 de ani se iubeşte cu organizatorul de evenimente, Dan Anghel, a fost cerută în căsătorie și răspunsul a fost afirmativ. Așa că acum se pregătește să îmbrace rochia de mireasă.

“Ne-am cunoscut în timpul unui turneu susținut de Doru Octavian Dumitru. Locuim împreună de 18 ani, dar nu ne-am gândit la căsătorie. Pur și simplu amândoi am fost implicați în diverse proiecte și nu am găsit timpul necesar pentru organizarea unei nunți. Funcționăm ca o familie, iar părinții noștri au încetat să ne mai întrebe când ne vom căsători”, a declarat Annes, potrivit click.ro.

Annes şi Dan Anghel se mută în casă nouă

Pentru că peste doar câteva luni se vor muta în casă nouă, cântăreața și iubitul ei iau de data aceasta în serios oficializarea relației. “Vrem să organizăm o petrecere de casă nouă și poate chiar atunci să facem și cununia civilă. Nu am luat încă nicio decizie în acest sens. În privința nunții, ne dorim ca anul viitor să reușim să organizăm un eveniment mare și frumos. În prima fază vom căuta un local, apoi ne vom gândi la restul detaliilor. Încă nu am anunțat pe nimeni și credem că va fi o surpriză pentru familie și prieteni care nu se mai așteaptă la o asemenea veste. Sigur vor crede că e o glumă”, a mai povestit Annes.

În această vară, Annes va lansa și o piesă nouă,  “Caută-mă”, pentru care solista a filmat un videoclip la un centru de echitație.

Citește și...