O femeie de 43 de ani din Botoșani a murit la spital, după 4 luni de agonie. Fusese incendiată de iubitul ei

Publicat: 21/05/2020 | 12:37
O femeie de 43 de ani din Botoșani a murit la spital, după 4 luni de agonie. Fusese incendiată de iubitul ei

Caz înfiorător în județul Botoșani, acolo unde o femeie de 43 de ani a ajuns la spital după ce iubitul ei i-a dat foc. Totul s-a petrecut pe fondul unei crize de gelozie.

Femeia locuia în satul Chișcovata din comuna Vorona și a murit la Spitalul de Arși din Iași. Iubitul femeii, în vârstă de 50 de ani, i-a dat foc acesteia, după o ceartă teribilă survenită din cauza geloziei. Scandalul a izbucnit la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, bărbatul bănuind că este înșelat de partenera sa de viață. Și, în urma tensiunii crescânde, totul a degenerat.

Aflat într-o stare de surescitare maximă și consierând că femeia îl minte, bărbatul i-a dat foc iubitei sale, după ce a stropit-o cu benzină. (CITEȘTE ȘI: ULTIMA ORĂ! PRIMELE IMAGINI CU FETIȚA DE 11 ANI ÎN MAȘINA OLANDEZULUI SUSPECT DE CRIMĂ)

Femeia a murit la spital, medicii declarându-se neputincioși după 4 luni

Nu este pentru prima oară când se ajunge la tragedii pe fondul violențelor conjugale care se declanșează în urma unor crize de gelozie incontrolabile. După ce și-a incendiat partenera de viață, bărbatul a recurs la un alt gest extrem, fiind cuprins, probabil, de remușcări.

Astfel, potrivit informațiilor transmise de botosaninews.ro, bărbatul și-a dat foc, la rândul său, după ce a ”pedepsit-o” pepartenera de viață, iar întreaga locuință a fost cuprinsă de flăcări, ceea ce a dus la intervenția locuitorilor.

Alarmați, vecinii au sunat la numărul de urgență 112, iar bărbatul și femeia au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Femeia incendiată se afla în stare foarte gravă și a fost transferată la Spitalul de Arși din Iași. A murit după 4 luni de agonie, bărbatul – ale cărui răni nu nefiind atât de grave – supraviețuind și fiind stabil. (VEZI ȘI AICI: DETALII ÎNFIORĂTOARE DESPRE CRIMA DIN ARAD. CUM A AJUNS FEMEIA DE 43 DE ANI SĂ-ȘI UCIDĂ PROPRIUL COPIL MINOR)

Citește și...