Ultima oră! Primele imagini cu fetița de 11 ani în mașina olandezului suspect de crimă

Autor: Keva Iosif
Publicat: 23/09/2019 | 10:26

Au apărut primele imagini care arată că micuța de 11 ani din Dâmbovița, care a fost găsită ieri moartă, a fost luată cu mașina de cetățeanul olandez aflat pe lista cu suspeți ai Poliției Române.

România TV a făcut publice primele imagini în care micuța se vede, relativ neclar, pe scaunul din dreapta al SUV-ului cu geamuri fumurii închiriat de olandez.

Olandezul bănuit care ar fi ucis-o pe micuța Adriana ar fi venit din București ca să o răpească pe fetiţa de 11 ani. Bărbatul suspectat de crima de la Gura Şuţii (Dâmbovița) avea un apartament închiriat în Capitală şi a venit cu o maşină, de asemenea închiriată, tot de la Bucureşti. La volanul acesteia a plecat pe DN7, spre Piteşti şi se pare că a urmărit copile în preajma unităţilor de învăţământ.

Ultimele imagini cu Adriana

Acesta ar fi venit în România special pentru a „vâna” fetiţe, spun surse din anchetă, care au dezvăluit mai multe detalii teribile despre presupusul autor al faptei. Sunt suspiciuni că fetiţa a fost bătută şi violată, înainte de a fi ucisă. Ea a fost găsită înfăşurată în celofan şi foarte probabil a fost sugrumată.

Vineri, Adriana i-a ieşit pur şi simplu în cale, mergea singură spre casă pe marginea drumului. Maşina în care se presupune că era suspectul a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Cu toate că este suspect principal în acest caz, olandezul a fost lăsat în libertate, iar acesta a părăsit deja teritoriul României.

Citește și...