O mai știi pe Nikita?! Cum arată acum „femeia cu suflet de bărbat”

Publicat: 10/11/2019 | 13:33

Mihaela Ispas, cunoscută drept Nikita, ”femeia cu suflet de bărbat”, a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultimii ani. Nu mai este ”femeie rea” despre care se vorbea cu mai multă vreme în urmă. Își crește fetițele și este foarte fericită alături de ele, bucurându-se împreună de fiecare zi.

Ieri, fiind o mare sărbătoare creștină – Sfinții Mihail și Gavriil -, Nikita a avut parte de o zi specială. Și-a sărbătorit onomastica, numai că a fost vorba despre o triplă bucurie, fiindcă și fetițele ei poartă numele de… Mihaela – Mihaela Cristina și Mihaela Vanessa.

Fericită, Nikita a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale, alăturând și mesaje de suflet pentru fetițele pe care le adoră. ”La mulți ani îngerașilor mei. De ziua îngerașului meu mic!💖💖💖💕💕 Numai cadouri. La mulți ani, puiul mamii!😘😘💝💝💐💐🎊🎉📦. De ziua iubirii mele Cristiana💖💖💕💕💕Numai cadouri!👌💐💝🎊🎉📦. La mulți ani, viața mea.💝🎊🎊🎉📦😘😘”, au fost mesajele transmise de Nikita pe Facebook.

Nikita

Nikita a câștigat la loto!

În urmă cu câțiva ani, Nikita și-a încercat norocul la loto, iar, fără să se aștepte la acest lucru, vedeta a reușit să ”împuște” o sumă frumoasă.

Am jucat la Paga Extra, iar, după ce am pus bilete de 2 euro fiecare, am câştigat. Aveam biletul de două zile, dar nu ştiam că am câştigat. M-a întrebat un prieten dacă nu cumva alea sunt numerele puse de mine şi când am verificat am avut o surpriză. În mână am luat trei mii de euro, iar timp de șase ani voi avea, în fiecare lună, câte cinci mii de euro“, a povestit Nikita, pentru site-ul nr.1 din România, în urmă cu câțiva ani.

Citește și...