O româncă s-a căsătorit cu un bătrân din Italia pentru a-i goli conturile. Surpriza de care a avut parte

Publicat: 03/11/2018 | 11:42
O româncă s-a căsătorit cu un bătrân din Italia pentru a-i goli conturile. Surpriza de care a avut parte

Lăcrămioara Lungu (52 de ani) a plecat în Italia pentru a îngriji un bătrân din regiunea Torino. S-a căsătorit cu acesta, i-a golit conturile, iar acum este judecată pentru faptele sale, scrie Rotalianul, citând presa locală. 

Un tribunal din Piemont judecă acum cazul, românca fiind acuzată că a profitat de situația bătrânului și că la baza relației lor a fost doar un interes economic din partea acesteia.
Printre persoanele care au fost audiate în proces se află și primarul localității Pont, Paolo Coppo, cel care a oficiat căsătoria dinte cei doi.

El a spus că în ziua nunții a avut dubii în privința căsătoriei celor doi, mai ales că mirele nu părea tocmai conștient de ceea ce urma să se întâmple, iar în momentul întrebării dacă dorea să o ia în căsătorie pe femeia româncă aceasta ar fi răspuns ea mai întâi, în locul pensionarului, relatează libertatea.ro.

Primarul spune că l-a însoțit pe bătrânul căruia soția i-a luat cardurile bancare și telefonul, la bancă pentru a verifica situația conturilor sale. „Directorii ne-au spus că din economiile sale nu mai rămăsese nimic, ba chiar avea o datorie de 20.000 de euro pentru un împrumut neplătit”.

Și directorul băncii din localitate, acolo unde își avea bătrânul conturile, a depus mărturie la tribunal. „I-am văzut mereu împreună la Bancă atunci când făceau operațiuni, bătrânul avea mai multe conturi curente. Dar din toate acele conturi banii au dispărut! Ba mai mult, când Banca a solicitat cererea de plată a unor tranșe dintr-un împrumut acordat, acestea nu au avut acoperire, în conturi nu mai era niciun ban”.

Bătrânul a fost dus la un azil de bătrâni, unde se află și în prezent, iar avocatul soției sale a declarat la sfârșitul audierii de săptămâna aceasta că românca va cere anularea căsătoriei și că va renunța la drepturile asupra bunurilor bătrânului, inclusiv a 50% din domiciliul conjugal în care au locuit cei doi.