O tânără cu handicap mintal, violată în propria casă! Câți ani are suspectul

Publicat: 12/09/2018 | 14:23
O tânără cu handicap mintal, violată în propria casă! Câți ani are suspectul

O tânără cu handicap mintal a fost violată în propria casă. Agresorul, în vârstă de 17 ani, a fost prins de polițiști după două zile de căutări, informează site-ul stirileprotv.ro. Individul a dat buzna în locuința femeii de 31 de ani și a abuzat-o sexual. În acel moment, victima era singură în locuință.

Rudele agresorului susțineau că nu mai știu nimic despre el și că l-ar fi văzut doar cu două zile în urmă. Poliția a anunțat miercuri dimineață că suspectul a fost prins și încătușat.

Victima suferă de handicap mintal accentuat

Victima abuzului sexual suferă de handicap mintal accentuat. Locuieşte cu mama ei într-o comună din judeţul Dâmboviţa. Femeia era la serviciu când şi-a sunat fata care, îngrozită, i-a povestit ce a păţit.

Mamă: „A intrat unul peste ea, a prins-o de mâini, i-a pus mâna la gură. Am zis: „închide, mă, că sun băiatul.” Şi ăla mare l-a sunat pe ăla micul. A anunţat organele de poliţie.”

Unchiul victimei: „A fost peste ea, am auzit şi eu de la alţii ce s-a întâmplat. M-am dus la mama ei, a început să plângă, ea plângea într-o parte. Dar îl caută şi nu îl găseşte pe băiatul ăsta, unde o fi…”

Pe numele suspectului lui a fost deschis un dosar penal pentru viol şi violare de domiciliu. Suspectul ar avea 17 ani, iar vecinii spun că, în ultima perioadă, ar fi dat târcoale casei în care locuieşte victima.

Citește și...