Oana Zavoranu si-a tinut promisiunea facuta la mormantul mamei sale. II lasa casa lui Gigicu si il pune patron la Agricomex

Publicat: 15/06/2015 | 00:00

Oana Zavoranu pare mai dispusa ca oricand sa isi respecte promisiunile facute la capatuiul mamei sale, in urma cu doua luni. Bruneta nu-l mai huleste pe Gigicu, ba mai mult, ii doneaza casa de vacanta de la Provita si il lasa afacerile pe mana.

Dupa ani lungi de razboi cu mama ei, cu care a ramas certata pana cand moartea le-a despartit, dar si cu fratele acesteia vitreg, Gigicu, pe numele sau real, Gheorghe Radu, Oana Zavoranu a luat o decizie care pe multi ii va lasa cu gura cascata.

oana zavoranu

Bruneta a hotarat sa-I lase unchiului sau, cel pe care multa vreme l-a facut albie de porci, casa de vacanta pe care barbatul si-o construise impreuna cu Marioara, la Provita de Sus, in judetul Prahova. „Vila, casa, nu stiu cat e de luxoasa, jur, de ceea ce nu stiu, nu pot vorbi. Poate fi un palat, poate fi o casuta modesta. O casa cu o curte cu niste pomi fructiferi, unde te poti relaxa, dar de aici, punct, nu mai stiu nimic” declara Oana la un moment dat despre casa cu pricina.

„Gigicu” a anuntat marea impacare din familia Zavoranu

Motivul care ar fi facut-o pe bruneta sa renunte la jumatatea ei nu are insa legatura cu Marioara. Bruneta s-ar fi apropiat de Gigicu dupa inmormantarea mamei sale si in acest fel si-ar fi dat seama ca unchiul ei este un om bun, care a iubit-o intotdeauna. Oana a aflat astfel ca barbatul ii trimitea des fructe si legume din gradina de la Provita, prin intermediul soferului, insa in mod cu totul bizar, merindele nu au ajuns niciodata la ea.

Mama Oanei se judeca cu statul pentru averea familiei
Mama Oanei se judeca cu statul pentru averea familiei

Convinsa tot mai mult de calitatile lui Gigicu, Oana a decis nu doar sa-I lase casa de vacanta, ci sa-l faca si om cu stare. Acum ar vrea sa-I dea o functie importanta la Agricomex, pe un salariu bun, departe de cel de 1500 de lei pe care i-l platea Marioara. Asta chiar daca, nu demult, Oana il desconsidera si il suspecta ca vrea doar banii mamei sale.

Oana si Gigicu au facut pace la inmormantarea Marioarei
Oana si Gigicu au facut pace la inmormantarea Marioarei

„Gigi nu-i face supa gratis. Gigi ii face supa pe 6 mii de euro. Gigicu, adica neica nimeni, care nu are nicio picatura de sange care sa fie al meu, al mamei mele, este un strain. Total vitreg. El s-a nascut mai putin mobilat. A dat de 9 ori la facultate si de vreo 11 sa ia carnetul de conducere. Cu mare greutate, a daramat multi copaci, s-a pus problema sa ii ia sofer, Gigi poate nu e masina facuta pentru tine” sunt doar o parte din vorbele urate pe care le spunea Oana despre unchiul ei.  

Marioara a fost casatorita cu Ioan Banicioiu, tatal Oanei.
Marioara a fost casatorita cu Ioan Banicioiu, tatal Oanei.

  Apropiatii Zavorancelor sustin ca cea care i-ar fi invrajbit de-a lungul anilor pe Oana si unchiul ei, Gigicu, ar fi fost chiar Marioara. Daca intr-adevar asa au stat lucrurile, o stie doar mama Oanei, care acum se odihneste in propriul cimitir. Cert este ca la capataiul ei, Oana si Gigicu si-au cerut iertare si si-au promis ca se vor ajuta reciproc de acum inainte, ca o adevarata familie.

Adina Lacatusu

 

Citește și...