Pasagerii din Otopeni au crezut că nu văd bine! Cum a apărut acest barbat în aeroport

Publicat: 23/08/2018 | 17:52

Pasagerii Aeroportului Otopeni au rămas împietriți  când au văzut astăzi, în zona de check in, un bărbat îmbrăcat super elegant și încălțat cu pantofi cu toc! 

Cât de departe poate merge moda? Pentru unii foarte departe! Vă prezentăm exemplul unui bărbat, cel mai probabil un străin, surprins pe Aeroportul Otopeni într-o ipostază uluitoare.

Îmbrăcat elegant și foarte preocupat de bagajele care urmau să-i fie verificate, aproape că nici nu a observat privirile insistente care se răsfrângeau asupra lui. Pe bună dreptate, pasagerii și-au dat coate și au șușotit în preajma lui când au văzut cu ce este încălțat: bărbatul avea în picioare pantofi cu toc!

Deloc stânjenit de reacțiile celor din jur, acesta și-a văzut liniștit de treabă și chiar se bucura de ”prestanța” dată de tocuri.

Evident, mai există și varianta ca bărbatul să fi pierdut vreun pariu sau cumva să fi avut probleme la zona de check in cu încălțămintea lui, fiind nevoti să și-o schimbe cu altceva… și nu a avut decât alternativă în bagajul soției. Probabilități extrem de mici însă.

 

Citește și...