Poliţistul pedofil Eugen Stan, pus sub observaţie, pentru a nu recurge la vreun gest extrem!

Publicat: 20/06/2018 | 22:30

Poliţistul pedofil Eugen Stan a fost mutat din arest la Penitenciarul Rahova.(Cele mai bune oferte laptopuri) Fostul agent de la Brigada Rutieră a Capitalei, trimis recent în judecată, pentru 18 fapte de agresiune sexuală, s-a izolat de toată lumea, este foarte abătut şi refuză să meargă la procesul de divorţ intentat de soţia sa.(CITEȘTE ȘI: E ”PRINȚIȘORUL VIDEOCHATURILOR”!)

rins la scurt timp după ce, în ianuarie 2018, a agresat sexual, în liftul unui bloc din Sectorul 6, doi copii de 5 și, respectiv, 9 ani, fostul agent de la Rutieră a recunoscut cu greu că el este autorul acelor fapte. Poliţistul pedofil, protejat ani la rând de superiori, îi plăcea să sărute minorii şi să-i pipăie în zonele intime.(NU RATA, AICI: INCIDENTE VIOLENTE LÂNGĂ PARLAMENT! DEPUTATUL NICOLAE BACALBAŞA A FOST AGRESAT!)

Eugen Stan nu a putut da o explicaţie logică pentru ce ce a făcut ani la rând. „Nu mai simţeam plăcere când vedeam femei”, spunea, la un moment dat, Eugen Stan.

Cazul agentului de la Brigada Rutieră s-a lăsat inclusiv cu demiteri, printre care și cea a şefului Poliţiei Române, chestorul Bogdan Despescu. Poliţistul pedofil Eugen Stan va ajunge în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 6, care vor decide câţi ani de puşcărie va primi agresorul sexual. Fostul agent de la Rutieră a recunoscut doar o parte dintre fapte, el spunând că ofiţerii de la Serviciul Omoruri vor să-i bage pe gât mai multe fapte.(NU RATA, AICI: COSMIN CERNAT, PE PUNCTUL DE A CEDA LA EXATLON: ”MĂ GÂNDEAM MEREU LA TEO, AM VRUT S-O SUN”)

Citește și...