Polițistul-pedofil, răsturnare de situație. Eugen Stan spune că nu e el pe camere!

Publicat: 12/04/2018 | 20:13
Polițistul-pedofil, răsturnare de situație. Eugen Stan spune că nu e el pe camere!

Poliţistul din Bucureşti, de la Brigada Rutieră, acuzat că a molestat sexual doi fraţi de cinci şi nouă ani într-un lift, a fost pus sub acuzare pentru încă patru agresiuni. Trei dintre victime sunt tot copii. E fabulos însă faptul că Eugen Stan s-a răzgândit în anchetă. Spune că e nevinovat și nu mai recunoaște nimic!

Anchetatorii au descoperit și un tipar după care acționa polițistul Eugen Stan: își lua câte o zi liberă de la serviciu și atunci își urmărea și ataca victimele, de obicei în scările blocurilor în care locuiau aceștia.

Eugen Stan pretinde că imaginile sunt trucate

Polițistul și-a schimbat radical atitudinea în fața procurorilor. Dacă în ianuarie, când a fost prins, recunoștea că a comis trei agresiuni, acum le-a spus anchetatorilor că nu este vinovat, că nu este el cel din imaginile surprinse de camerele de supraveghere și că, de fapt, acele imagini ar fi trucate, arată DIGI24. Anchetatorii l-au pus astăzi pe Eugen Stan sub urmărire penală pentru alte patru fapte, datând din 2015 și 2016. Polițistul ar fi agresat trei copii și o femeie, tot în scările unor blocuri. Fostul polițist a fost audiat și i-au fost aduse la cunoștință acuzațiile

Citește și...