Presa franceză face un anunț bombă: ”Macron se iubește cu un bărbat”

Publicat: 28/07/2018 | 13:34

Președintele Franței, Emmanuel Macron, este acuzat de presa franceză că are o relaţie amoroasă secretă cu Alexandre Benalla, paza lui de corp. Benalla, de 26 de ani, beneficia de un tratament preferenţial şi de un salariu de 125.000 euro pe an. Macron a dezminţit relaţia.

Scandal de proporţii la Champs Elysee! Emmanuel Macron este luat la ţintă de presa din Hexagon şi acuzat că are o relaţie homosexuală cu paza lui de corp, marocanul Alexandre Benalla, de 26 de ani. Deşi este căsătorit din 2007 cu fosta lui profesoară din liceu, Brigitte Macron, 65 de ani, actualul preşedinte francez e bănuit că ar avea o altă orientare sexuală. „Daily Mail” susţine că mâna dreaptă a preşedintelui francez ar avea pe mână inclusiv codurile de activare a butonului nuclear, relatează click.ro.

Benalla, fiul unor emigranţi marocani, a fost angajat cu 125.000 de euro pe an pentru a-l păzi pe Macron, până vinerea trecută, când preşedintele a fost silit să îl demită după ce a fost filmat în timp ce lovea cu sălbăticie un protestatar. Incidentul violent a avut loc în luna mai, în timpul unor manifestaţii de stradă.

Filmarea a fost făcută publică abia în urmă cu nouă zile, dar Macron a aşteptat până în ultima clipă până să semneze demsia lui Benalla. De aici, au apărut zvonuri că relaţia dintre Macron şi paza lui de corp ar fi una mai mult decât profesională. Jurnaliştii francezi au descoperit că marocanul este nelipsit din preajma preşedintelui încă de la venirea sa la Palatul Champs Elysee. Conform unor surse citate de „Voici”, Benalla ar avea pe mână inclusiv cheile de la proprietatea privată deţinută de Brigitte Macron.

Citește și...