Loading the player...

Brigitte şi-a luat inima în dinţi şi a mers chiar acasă la cea despre care spune că-i este amantă lui Ilie. A vrut să vadă cu ochii ei locul în care crede că este înşelată. În faţa porţii acesteia, Brigitte a făcut o criză de nervi amintindu-şi de toate perioadele grele prin care a trecut alături de Ilie.  A crezut că fosta soţie a lui Ilie, Amalia, este tartorul răutăţilor dar şi-a dat seama că s-a înşelat. Brigitte povesteşte în materialul următor totul despre banii pierduţi, cum a depistat-o de câţiva ani pe Cici amanta şi cum ar fi putut să fie otrăvită.

Lacrimi amare curg din sufletul rănit al Brigittei. Motivele sunt multe şi s-a decis să le facă publice chiar din faţa porţii pe care şi Ilie a intrat în repetate rânduri. Este casa de lux despre care CANCAN.ro a scris că în ea ar locui confidenta lui Ilie, Cici. O blondă frumoasă, sexy şi deşteaptă. Brigitte susţine, însă, că blondina ar fi amanta lui Ilie dinainte să se căsătorească. Şi tot ea ar fi cea care a încercat să-l despartă pe Ilie de Brigitte.

Brigitte: “Este o persoană cu care el are legături de trei ani de zile.”

Reporter: “Dinainte ca voi să faceţi nunta.”

Brigitte: “Exact atunci am aflat de ea. Când ea îi zicea că îl iubeşte mult de tot. Eu am crezut că s-a terminat. Tot timpul i s-a băgat în cap că eu sunt o nenorocită, o puşcăriaşă, că sunt o ţărancă, că sunt grasă. Tot timpul mi s-a băgat în cap că eu nu îl merit pe el. Tot timpul i s-a băgat în cap să-mi ia cu tot ceea ce m-a ajutat. Recunosc că în primii trei ani m-a ajutat. Să mă lase fără nimic şi să-mi tragă un picior în fund. În momentul în care i-am spus să facă lucrurile astea a spus că mă iubeşte şi că n-o face. Era în dubii... Eu am acuzat-o foarte mult pe Amalia dar nu are nicio vină săraca femeie. Eu am crezut că ea îi bagă în cap toate prostiile. El mi-a spus că nu are pe nimeni, s-a jurat pe copiii lui. Mi-a spus că mă iubeşte şi că nu-l iubesc eu, cineva îi bagă în cap că nu-l iubesc eu, că mă folosesc de el. Nu am ştiut, mi-a jurat că nu a înşelat-o niciodată pe Amalia şi că e cel mai fidel om.

Mi-a spus lucrurile astea, l-am crezut... aveam nevoie de un bărbat fidel lângă mine. Am crezut că ce a fost în tinereţe, a fost, aşa mi-a spus, am crezut. În momentul de faţă Dumnezeu să mă călăuzească. El mi-a spus că n-o să mai fie cu nimeni dacă noi ne despărţim. M-a minţit în tot timpul ăsta, s-a jurat strâmb. Un om care are două relaţii în paralel. NU! Mi-a spus că totul vrea să fie bine, vrea să fie ca înainte. Cum poate să fie ca înainte când el, înainte, nu avea pe nimeni şi acum are o amantă de trei ani de zile. Cum? Cum ar putea să fie bine? Nu vezi, i-a făcut casă, i-a făcut tot! Eu o aveam, numărul ei îl aveam în telefon. Eu le-am trecut pe toate dubioasele şi asta e de vreo trei ani. Tot îl sună... Eu le trec AA sau amantă Ilie şi am trecut-o acum trei ani dar nu-mi închipuiam că una cu părul scurt e genul lui.“

Brigitte are multe semne de întrebare cu privire şi la problemele grave de sănătate pe care le are. Crede că cineva chiar a încercat să-i facă rău.

Brigitte: “L-am auzit într-o discuţie, pe el şi pe cineva, nu-i spun numele, spuneau că au văzut pe Discovery cum se omoară un om cu o plantă fără ca să se vadă la analize. Şi el a zis că nu face aşa ceva...”

Brigitte mai spune că în căsnicia cu Ilie n-ar fi fost doar certuri ci şi violenţă fizică. Brigitte susţine că aşteaptă de doi ani confruntarea cu cea care, crede ea, ar fi vrut să pună mâna pe Ilie. Planetele s-au aliniat iar cele două comete s-au ciocnit în plină stradă. Au ieşit scântei, au curs vorbe dureroase şi au analizat împreună probele incriminatorii! Iniţial, presupusa amanta i-a spus că nici măcar nu ştia cum îl cheamă pe celebrul Ilie Năstase apoi i-a recunoscut că l-a primit în vizită chiar de câteva ori. Brigitte mai lasă să se înţeleagă că s-ar fi pricopsit şi cu boli ruşinoase. De la alinturi precum „scumpa şi draga mea” au ajuns să discute despre tarife şi alte lucruri de budoar. A aşteptat câţiva ani acest moment, s-o înfrunte pecea care crede că îi zdruncină căsnicia. Au dat nas în nas chiar în buricul Bucureştiului, în mijlocul străzii, unde Brigitte i-a spus rivalei sale tot cea avut pe suflet.

Brigitte i-a prezentat
Brigitte i-a prezentat "amantei" probele

Discuţia dintre cele două rivale a pătruns adânc în intimităţi iar Brigitte lasă de înţeles că la mijloc ar fi existat şi probleme transmise pe cale sexuală. La doar câteva minute după ce şi-au strigat tot ce aveau pe suflet, Brigitte a uitat s-o întrebe de o probă importantă. Aceea în care confidenta Cici purta doar un sutien roz atunci când Ilie o vizită. Tot roz au fost şi cuvintele pe care i le-a adresat Brigitte amantei, după ce s-a postat în faţa maşinii acesteia. Imediat după ce şi-a încheiat socotelile cu rivala, Brigitte şi-a sunat soţul să-i spună că şi-a terminat rugăciunea... fix la adresa la care Ilie nu pupa icoane.

Citeste despre:brigitte nastase, amanta ilie nastase, cici amanta ilie nastase, brigitte si amanta nastase, confruntare brigitte cu amanta


Share On Facebook