Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Vă prezentăm în mega-exclusivitate imaginile despre care, de azi, se va vorbi în toată România. Am filmat LIVE scandalul dintre Brigitte şi amanta lui Ilie Năstase! Turbată de furie, soţia fostului mare tenismen s-a dus la poarta femeii cu care bănuieşte că a fost înşelată!

Vă prezentăm în mega-exclusivitate imaginile despre care, de azi, se va vorbi în toată România. Am filmat LIVE scandalul dintre Brigitte şi amanta lui Ilie Năstase! Turbată de furie, soţia fostului mare tenismen s-a dus la poarta femeii cu care bănuieşte că a fost înşelată!

De: Cancan 14/11/2016 | 01:23

Brigitte şi-a luat inima în dinţi şi a mers chiar acasă la cea despre care spune că-i este amantă lui Ilie. A vrut să vadă cu ochii ei locul în care crede că este înşelată. În faţa porţii acesteia, Brigitte a făcut o criză de nervi amintindu-şi de toate perioadele grele prin care a trecut alături de Ilie.  A crezut că fosta soţie a lui Ilie, Amalia, este tartorul răutăţilor dar şi-a dat seama că s-a înşelat. Brigitte povesteşte în materialul următor totul despre banii pierduţi, cum a depistat-o de câţiva ani pe Cici amanta şi cum ar fi putut să fie otrăvită.

Lacrimi amare curg din sufletul rănit al Brigittei. Motivele sunt multe şi s-a decis să le facă publice chiar din faţa porţii pe care şi Ilie a intrat în repetate rânduri. Este casa de lux despre care CANCAN.ro a scris că în ea ar locui confidenta lui Ilie, Cici. O blondă frumoasă, sexy şi deşteaptă. Brigitte susţine, însă, că blondina ar fi amanta lui Ilie dinainte să se căsătorească. Şi tot ea ar fi cea care a încercat să-l despartă pe Ilie de Brigitte.

Brigitte: “Este o persoană cu care el are legături de trei ani de zile.”

Reporter: “Dinainte ca voi să faceţi nunta.”

Brigitte: “Exact atunci am aflat de ea. Când ea îi zicea că îl iubeşte mult de tot. Eu am crezut că s-a terminat. Tot timpul i s-a băgat în cap că eu sunt o nenorocită, o puşcăriaşă, că sunt o ţărancă, că sunt grasă. Tot timpul mi s-a băgat în cap că eu nu îl merit pe el. Tot timpul i s-a băgat în cap să-mi ia cu tot ceea ce m-a ajutat. Recunosc că în primii trei ani m-a ajutat. Să mă lase fără nimic şi să-mi tragă un picior în fund. În momentul în care i-am spus să facă lucrurile astea a spus că mă iubeşte şi că n-o face. Era în dubii… Eu am acuzat-o foarte mult pe Amalia dar nu are nicio vină săraca femeie. Eu am crezut că ea îi bagă în cap toate prostiile. El mi-a spus că nu are pe nimeni, s-a jurat pe copiii lui. Mi-a spus că mă iubeşte şi că nu-l iubesc eu, cineva îi bagă în cap că nu-l iubesc eu, că mă folosesc de el. Nu am ştiut, mi-a jurat că nu a înşelat-o niciodată pe Amalia şi că e cel mai fidel om.

Mi-a spus lucrurile astea, l-am crezut… aveam nevoie de un bărbat fidel lângă mine. Am crezut că ce a fost în tinereţe, a fost, aşa mi-a spus, am crezut. În momentul de faţă Dumnezeu să mă călăuzească. El mi-a spus că n-o să mai fie cu nimeni dacă noi ne despărţim. M-a minţit în tot timpul ăsta, s-a jurat strâmb. Un om care are două relaţii în paralel. NU! Mi-a spus că totul vrea să fie bine, vrea să fie ca înainte. Cum poate să fie ca înainte când el, înainte, nu avea pe nimeni şi acum are o amantă de trei ani de zile. Cum? Cum ar putea să fie bine? Nu vezi, i-a făcut casă, i-a făcut tot! Eu o aveam, numărul ei îl aveam în telefon. Eu le-am trecut pe toate dubioasele şi asta e de vreo trei ani. Tot îl sună… Eu le trec AA sau amantă Ilie şi am trecut-o acum trei ani dar nu-mi închipuiam că una cu părul scurt e genul lui.“

Brigitte are multe semne de întrebare cu privire şi la problemele grave de sănătate pe care le are. Crede că cineva chiar a încercat să-i facă rău.

Brigitte: “L-am auzit într-o discuţie, pe el şi pe cineva, nu-i spun numele, spuneau că au văzut pe Discovery cum se omoară un om cu o plantă fără ca să se vadă la analize. Şi el a zis că nu face aşa ceva…”

Brigitte mai spune că în căsnicia cu Ilie n-ar fi fost doar certuri ci şi violenţă fizică. Brigitte susţine că aşteaptă de doi ani confruntarea cu cea care, crede ea, ar fi vrut să pună mâna pe Ilie. Planetele s-au aliniat iar cele două comete s-au ciocnit în plină stradă. Au ieşit scântei, au curs vorbe dureroase şi au analizat împreună probele incriminatorii! Iniţial, presupusa amanta i-a spus că nici măcar nu ştia cum îl cheamă pe celebrul Ilie Năstase apoi i-a recunoscut că l-a primit în vizită chiar de câteva ori. Brigitte mai lasă să se înţeleagă că s-ar fi pricopsit şi cu boli ruşinoase. De la alinturi precum „scumpa şi draga mea” au ajuns să discute despre tarife şi alte lucruri de budoar. A aşteptat câţiva ani acest moment, s-o înfrunte pecea care crede că îi zdruncină căsnicia. Au dat nas în nas chiar în buricul Bucureştiului, în mijlocul străzii, unde Brigitte i-a spus rivalei sale tot cea avut pe suflet.

Brigitte i-a prezentat
Brigitte i-a prezentat „amantei” probele

Discuţia dintre cele două rivale a pătruns adânc în intimităţi iar Brigitte lasă de înţeles că la mijloc ar fi existat şi probleme transmise pe cale sexuală. La doar câteva minute după ce şi-au strigat tot ce aveau pe suflet, Brigitte a uitat s-o întrebe de o probă importantă. Aceea în care confidenta Cici purta doar un sutien roz atunci când Ilie o vizită. Tot roz au fost şi cuvintele pe care i le-a adresat Brigitte amantei, după ce s-a postat în faţa maşinii acesteia. Imediat după ce şi-a încheiat socotelile cu rivala, Brigitte şi-a sunat soţul să-i spună că şi-a terminat rugăciunea… fix la adresa la care Ilie nu pupa icoane.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×