Prima imagine cu fetița Ancăi Serea: ”Bun venit pe lume, minunea mea gingașă”

Autor: A.N.
Publicat: 14/08/2019 | 18:33

Anca Serea a devenit, astăzi, mămică pentru a șasea oară. Vedeta este în culmea fericirii și a publicat prima imagine cu minunea ei, Leah Maria.

Așteptarea a luat sfârșit! La 14:30, Anca Serea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă prin cezariană, la clinica Sanador din Capitală. Mămica și soțul ei sunt în culmea fericirii, iar frățiorii micuței nou-născute au așteptat nerăbdători pe holurile maternității să-și cunoască surioara. Micuța a primit numele de Leah Maria. Numele de Leah este de origine evreiască, iar lui este ”cea puternică și curajoasă ca o leoiacă”.

Anca Serea a publicat prima imagine cu fetița ei, de pe patul de spital, iar fanii și vedetele din showbiz-ul românesc nu au contenit cu urările de bine. La rândul său, Adi Sînă a publicat mai multe imagini cu Leah Maria, cel mai nou membru al familiei sale.

”Atat de indragostita de Ea: Leah-Maria! Bun venit pe lume, minunea mea gingasa”, a scris Anca Serea pe contul ei de Instagram.

Anca Serea a devenit mămică pentru a șasea oară

Anca Serea nu s-a supărat pe criticii ei

În vârstă de 38 de ani, Anca Serea a subliniat că, deși a fost jignită de unii dintre internauți, ea nu s-a supărat pentru că și-a învățat lecțiile din trecut. (NU RATA: ANCA SEREA, IMAGINI INCENDIARE. CE A FĂCUT VEDETA ÎN LIFT)

“Nu e nimic mai frumos decât să ai copii, dorința de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii în online, dar nu m-au supărat, ar fi culmea la vârsta și experiența mea. M-au numit:  «cloșcă», «iepuroaică», «doamna Bamboi». Bunicii și părinții noștri considerau că e normal să procreezi. Eu niciodată nu m-am gândit la partea financiară, conectată de bani. Sunt convinsă că va fi foarte greu”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Anca Serea s-a confruntat și cu o anemie însă, cu ajutorul medicilor, a reușit să se stabilizeze.

“Sunt foarte activă, deși sarcina asta nu a fost cea mai bună din punct de vedere al sănătății. Am probleme cu o anemie severă, dar am reușit, împreună cu medicii, să o stabilizăm… Nu e ușor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanța de două ori, am avut tensiunea mică, am anunțat târziu și familia despre sarcină”, a mai povestit soția lui Adi Sînă.

Citește și...