Prima poză cu Feli și iubitul ei. Artista l-a ținut ascuns până acum

Autor: Maria H.
Publicat: 13/10/2019 | 22:08

Feli trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei de când a adus-o pe Nora Luna pe lume. Deși este foarte discretă când vine vorba de familia ei, îndrăgita artistă a hotărât să împartă câteva momente intime alături de familia ei.

Fanii lui Feli sunt curioși să afle și informații despre viața ei personală, informații pe care aceasta a preferat să le țină mai mult pentru ea. Acum, însă, a decis să împărtășească cu prietenii virtuali prima fotografie alături de iubitul său în care i se vede fața.

Feli nu se mai ascunde și le-a arătat tuturor cum arată bărbatul pe care îl iubește și alături de care trăiește o poveste de dragoste atât de frumoasă.

„Bucuria este o trăire interioară generatoare a unei stări de bine cu mari nivele de energie. Expresia feței în bucurie se transformă, ochii devin lucioși și fața senină însoțită de zâmbete. Bucurie. Tu si Nora Luna. Toata viața”, a scris Feli pe Instagram.

Feli Donose: ”Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil!”

Într-un interviu artista a povestit că își dorește enorm ca ea și partenerul ei de viață, Cătălin să aibă un al doilea copil… Unul adoptat. După cum afirmă, încă nu au stabilit momentul în care se va produce evenimentul, însă cel de-al doilea copil va fi primit cu brațele deschise de către proaspăta familie. Artista, care este destul de discretă în privința vieții personale, nu a dat prea multe detalii despre asta, însă a spus doar că are niște planuri extraordinare pentru anul 2019.

„Ştiu că o să am un al doilea (n.red. copil)! Şi da, îmi doresc foarte mult să înfiem un copil, dar toate la momentul potrivit. Am nişte planuri extraordinare pentru anul acesta şi Doamne ajută în toamnă să vă surprind şi să vedeţi o Feli cum nu credeaţi vreodată că o să vedeţi şi o să auziţi”,a mărturisit artista pentru Antena Stars, citată de viva.ro.

Citește și...