Primele imagini cu copiii Israelei Vodovoz! Băiatul are 44 de ani, iar fata are 42

Autor: Angie Voicu
Publicat: 12/03/2018 | 15:07

Israela Vodovoz a fost găsită moartă, în locuința sa, vineri (9 martie). Celebra femeie de afaceri s-a stins din viață la 70 de ani. Puțini știu care era viața ei înainte să se căsătorească cu Liviu Arteni. Ea a ajuns în atenția presei după nunta din 2008, când a șocat pe toată lumea după ce s-a căsătorit cun un bărbat cu 22 de ani mai tânăr. Marele eveniment a avut loc la Complexul Tâncăbești, din comuna Snagov. Copiii Israelei au fost și ei prezenți la nunta despre care a vorbit toată lumea în urmă cu 10 ani.

Cei care au organizat nunta au fost chiar copiii Israelei. Hilla (42 de ani) și Ianiv (44 de ani) au fost foarte fericiți să-și vadă mama căsătorindu-se.  Fata ei și-a adus chiar și copiii la eveniment, pentru ca toată familia să fie alături de Israela. Hilla are două fete, Ziz și Iuval, iar Ianiv, potrivit click.ro. Era un moment fericit pentru ei și nimeni nu se gândea că Israela va muri departe de țara ei natală, Israel, singură, în casa pe care o împărțea cu fostul soț.

Copiii Israelei vor ca înmormântarea să aibă loc în țara ei natală

Anul trecut, Israela a divorțat de Liviu Arteni, astfel că în ultimele clipe din viață, femeia de afaceri a fost singură. Vestea că mama lor a murit a căzut ca un trăznet pentru Hilla și Ianiv. Copiii Israelei vor să o înmormânteze în țara natală.

„În prezent, desfăşurăm procedurile pentru obţinerea actelor pentru transportul corpului neînsufleţit al Israelei Vodovoz în Israel, unde familia doreşte să o înmormânteze, ea având dublă cetăţenie, română şi israeliană. Trupul neînsufleţit al Israelei se află în prezent la INML şi încă nu se ştie cauza decesului”, a declarat avocatul Israelei, Rodica Bucur, potrivit Mediafax.

Citește și...