Primele imagini cu fiica lui Adi Minune & iubitul regizor

Publicat: 17/12/2016 | 00:00

Fiica manelistului Adrian Minune se poate considera din nou o tânără împlinită, iar asta după ce şi-a găsit iarăşi marea iubire. Şi nu numai atât, fiindcă cei doi proaspăt îndrăgostiţi par să fie nedezlipiţi unul de celălalt. Numai că, în urmă cu câteva zile atunci când cei doi au mers la mall, Carmen s-a comportat ciudat. Deşi relaţia este una proaspătă, fiica lui Minune părea absentă şi căsca mai mereu.

Lucrurile par să fie oficile între Carmen Simionescu şi Bogdan Daragiu, noul iubit al adolescentei, un bărbat destul de cunoscut pe scena showbiz-ului autohton. După ce s-au afişat împreună în mai multe fotografii pe reţelele sociale, Carmen şi Bogdan au repetat exemplul şi în viaţa reală. CANCAN.ro, i-a filmat pe aceştia într-un centru comercial din nordul Capitalei. De asemenea, ei s-au ţinut de mână, iar după o plimbare prin mall-ul din zona Băneasa, au făcut şi câteva cumpărături împreună, probabil alegând deja cadourile pe care cei dragi le vor găsi sub bradul de Crăciun.

Carmen Minune şi Bogdan fac totul împreună şi sunt de nedespărţit
Carmen Minune şi Bogdan fac totul împreună şi sunt de nedespărţit

În plus, ei s-au cunoscut la începutul lui 2015, atunci când fata lui Adi Minune lansa clipul piesei „Domino“, pe care Bogdan Daragiu l-a regizat. De acolo nu pare să mai fi trecut foarte mult timp până când între cei doi s-a înfiripat o idilă, mai ales că adolescenta era într-o perioadă în care nu mai era în vreo relaţie, pentru că înainte de respectiva lansare, tocmai se despărţise deja de câteva luni, pentru a doua oară, de Franco. Drept dovadă că aceştia se împacă foarte bine şi s-au îndrăgostit unul de altul o demnostrează faptul că în momentul în care Carmen a lansat piesa „O baladă“, a colaborat tot cu Bogdan la capitolul regie.

Citește și...