Primul accident la ”Ultimul Trib”! Sorana și-a spart buza

Publicat: 14/09/2018 | 07:55

Ghinion teribil pentru Sorana Darclee, în prima ediție” Ultimul Trib” de joi seara. Artista a încercat să ducă la capăt cu brio prima provocare la care a fost supusă, dar din păcate s-a accidentat şi a ajuns să îşi spargă buza. 

De asemenea, „Ultimul Trib”, cel mai nou reality-show de supraviețuire în Madagascar, a debutat cu o dramă pentru una din concurente. Antrenoarea de fitness Cornelia Condeescu a aflat că mama ei a murit chiar înainte de plecarea către insula africană.

Triburile din Madagascar sunt completate de șapte vedete pregătite să lupte în insula africană! Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei au pornit într-o aventură exotică în ‘Ultimul Trib’, difuzat în fiecare joi şi vineri de la ora 20.00, la Antena 1.

”Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 a trimits trei grupuri extrem de curajoase și de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole și de neprevăzut: Madagascar! Lor li s-a alăturat, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă.

Citește și...