„Era un homosexual” Producătorul ”Cronicii cârcotașilor”, declarație scandaloasă după moartea lui Răzvan Ciobanu

Publicat: 30/04/2019 | 10:22
„Era un homosexual” Producătorul ”Cronicii cârcotașilor”, declarație scandaloasă după moartea lui Răzvan Ciobanu

Producătorul ”Cronicii cârcotașilor” a postat un mesaj foarte dur pe pagina sa de socializare după moartea fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. Acesta este revoltat fiindcă mulți oameni au criticat faptul că Răzvan Ciobanu era homosexual. 

Reacția lui Silviu Iliuță, eminența cenușie a emisiunii lui Șerban Huidu, este vehementă, considerând că a spune despre cineva că ”merita” să moară este o absurditate. Producătorul ”Cronicii” îi etichetează pe cei care au vorbit urât despre Răzvan Ciobanu drept ”semizei”.

„Azi am observat ca Romania e plina de oameni perfecti, chiar semizei. Semizeii astia trebuie sa stea cu lupa la c#rul tau ca sa vada daca te culci cu cine trebuie si daca persoana respectiva e aprobata sau nu de ilustra lor persoana. Semizeii astia nu au niciodata depresii, nu stiu ce e aia o cadere emotionala si nu au pus in gura in viata lor nici macar o tigara. Zero vicii, numai calitati! Perfectiunea lor e evidenta. Cand un semizeu din asta iti spune ca un om era homosexual si merita sa moara, tu trebuie sa stai drepti si sa ii pupi mana si talpile. In opinia lor e mai grav sa faci sex utilizand gaura neaprobata de ei, decat orice pe lumea asta. Toti suntem plini de defecte, ba, desteptilor!  Eu sunt lenes, grabit in concluzii, am milioane de lucruri de invatat si n-o fac, mananc numai porcarii, am zile in care fumez trabuc ca un sarpe si nu am rabdare sa ii ajut pe toti care ar avea nevoie. Uneori sunt nesimtit, nu donez si nu dau share la toate cazurile sociale, deoarece cantitatea mea de empatie pare limitata… ”, a fost mesajul pe care Șerban Huidu l-a preluat pe pagina sa de socializare.

”Până una alta, eu am avut un accident în care puteam să crăp și eu”

Șerban Huidu trecea prin cea dură experiență din viața lui, acum câțiva ani, atunci când a produs un accident în care au murit trei oameni. Jurnalistul nu a vorbit niciodată deschis despre acest subiect, până acum, când a făcut declarații halucinante.

Șerban Huidu a povestit că, imediat după accident, a fost sfătuit să meargă la psiholog, lucru pe care l-a și făcut, însă i s-a părut o prostie și a renunțat. „Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale sunt toate ambalate frumos, sunt un moft al societății moderne. Ele în realitate nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, dar poate că e doar ideea mea, poate că eu am fost suficient de tare să ma recuperez singur. Eu cred în continuare că e un moft. După accidentul rutier pe care l-am avut în care eu trebuia să fac pace în primul rând cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog, am fost la un psiholog bunicel și m-a pus să fac niște chestii din pastilină. Poate așa o fi fost învățată, poate era o metodă, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic. Până una alta, eu am avut un accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină? Nu am făcut nimic din plastilină, am făcut-o bucăți și i-am spus că am treabă”, a spus Șerban Huidu, pentru Avantaje.

Citește și...