Prognoza meteo 10 august: Se întorc ploile! Unde sunt anunțate furtuni

Publicat: 10/08/2018 | 07:48

Prognoza meteo 10 august vine cu vești proaste pentru cei care voiau să-și petreacă weekendul la munte, acolo unde sunt anunțate furtuni însoțite de descărcări electrice. În restul țării, vremea va fi călduroasă, în unele locuri caniculară. 

Prognoza meteo 10 august. Cerul va fi senin, iar  vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral, dar şi la munte, la altitudini mari. Temperaturile minime se vor situa între 10 şi 20 de grade. De asemenea, în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 35 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade în nordul litoralului. Dimineaţa şi noaptea în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă. (Citește și Prognoza meteo pentru weekendul 10 – 12 august 2018. Vremea la mare)

Prognoza meteo 10 august la București

Prognoza meteo 10 august. În București, va fi în continuare foarte cald.  Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Nu avem de ce să ne facem griji de ploi, potrivit prognozei meteo nu există șanse de averse în Capitală. Va fi o zi aproape caniculară pentru bucureșteni. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Prognoza meteo 10 august la mare

Prognoza meteo 10 august. Cei care se duc la mare în acest weekend au noroc! Va fi vreme foarte frumoasă pe litoral, vineri. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări trecătoare pe timpul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 28 grade, iar cele minime între 19 şi 22 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 26 … 27 de grade.

 

Citește și...