Război între fiica Israelei și Liviu Arteni! Care a fost motivul pentru care cei doi nu își mai vorbesc

Publicat: 13/03/2018 | 10:55

La două zile de când Israela a murit, au ieșit la iveală detalii neștiute din viața ei, dar și despre fostul ei soț, Liviu Arteni, cu care a fost căsătorită timp de zece ani. Potrivit click.ro, fiica decedatei și Liviu nu își vorbesc de ceva timp și asta din cauza comportamentului violent pe care acesta îl avea.

Israela este una dintre autoarele cărţii „Abuz în familie. Ficţiune sau realitate?”, volum pe care l-ar fi scris în urma unui incident care a marcat-o.

După ce s-au despărțit, el şi-a înecat amarul în băutură şi a plecat de acasă, fiind văzut vara trecută cerşind la Cannes, iar ea s-a retras din viaţa publică, fiind mai mult preocupată să le ajute pe femeile, victime ale violenţei domestice.

Cartea pe care Israela a scris-o a apărut când ajunsese deja la capătul puterilor, fiind de mai multe ori agresată fizic şi verbal. În filele publicaţiei, Israela povesteşte un episod mai puţin ştiut.

Femeia de afaceri susţine că alcoolul i-ar fi luat minţile lui Liviu Arteni, care ar fi agresat-o şi pe fiica ei, Hilla, nu doar pe ea. Totul s-a petrecut cu ani în urmă sub ochii clienţilor de la pensiunea Livisra din Vişeul de Sus, pe care cei doi o administrau.

Un pasaj din carte

Fiica mea Hilla este o femeie puternică, o mamă extraordinară, director de firmă care se mândrea că îmi seamănă. Nu a ştiut şi nu a văzut niciodată violenţa domenstică până ce încercând să-l liniştească pe abuzatorul băut (n.r. Liviu Arteni), care urla în timp ce oaspeţii se odihneau la pensiune, a fost împinsă peste mine şi am căzut amândouă. Ea era gravidă în luna a cincea. Nepoţica mea Sol s-a născut prematur la şapte luni, după ce mama ei a stat atunci la pat o lună de la incident. Sol a avut un kilogram la naştere. Greu, dar Slavă Domnului este bine. Hilla a pus punct şi nu a mai acceptat să vorbească cu el„, spune Israela într-un pasaj din carte.

Citește și...