Razboiul continua! Silviu Prigoana a vorbit despre inregistrarea-bomba prezentata de CANCAN.ro! “Adriana pune la cale….

Publicat: 06/01/2015 | 23:04
Razboiul continua! Silviu Prigoana a vorbit despre inregistrarea-bomba prezentata de CANCAN.ro! “Adriana pune la cale….

Silviu Prigoana a vorbit marti seara despre inregistrarea data publicitatii de CANCAN.ro in care sotia sa o convinge pe directoarea scolii la care invata copiii sa ii fie aliat in razboiul de la Tribunal cu sotul ei.

Prigoana a lansat un atac dur la adresa sotiei sale, care a depus luni actele de divort, si a acuzat-o pe aceasta ca fabrica probe pentru a-i convinge pe judecatori sa-i dea castig de cauza.
Pe celebra adresa pont@cancan.ro ne-a parvenit o inregistrare bomba intre Adriana si directoarea liceului, inregistrare pe care noi am ales sa o publicam intrucat in joc se afla viitorul a doi copii minori. Asa cum reiese din conversatie, se pare ca reprezentanta instutiei de invatamant se si arata dispusa sa faca o sesizare catre organele competente, dupa ce Bahmu a convins-o ca trebuie sa o ajute in acest demers.

Numerologul a constat ca Adriana isi bazeaza deciziile pe logica
Numerologul a constat ca Adriana isi bazeaza deciziile pe logica

Silviu Prigoana a tinut sa multumeasca celui care a trimis conversatia redactiei CANCAN.ro.

ASCULTA AICI INREGISTRAREA-BOMBA

“Din inregistrare reiese ca Adriana pune la cale fabricarea de probe, lucru inadmisibil. Vrea sa  convinga lumea ca sunt violent, ca nu stiu ce am facut, nu se poate asa ceva. Este inadmisibil si nu voi lasa lucrurile asa”, a declarat Prigoana intr-o emisiune la Antena 1. El a tinut sa precizeze ca nu a fost vreodata violent.
Adriana Bahmuteanu a sustinut ca este in posesia unor hartii de la scoala care atesta ca sotul ei a fost violent cu unul din copii. „Daca mai continua asa, il omor cu bataia cand il prind”. Adriana a recunoscut ca ea a facut respectiva inregistrare.