Râzi cu lacrimi! Cum s-a răzbunat un tânăr din Brăila, după ce ieșit din izolare, pe iubita care l-a părăsit

Publicat: 18/05/2020 | 08:23
Râzi cu lacrimi! Cum s-a răzbunat un tânăr din Brăila, după ce ieșit din izolare, pe iubita care l-a părăsit

Problemele în amor nu dispar nici în timpul pandemiei de coronavirus, iar un tânăr din Brăila a decis să se răzbune pe iubita sa, după ce a fost părăsit de aceasta, și să îi demonstreze – pe pagina de socializare – ce fel de bărbat a pierdut din cauza superficialității.

Brăileanul a trecut la varianta ”de rezervă” – hazul de necaz  – și s-a decis să vadă doar partea plină a paharului după experiența sentimentală care i-a lăsat un gust amar. În consecință, a postat pe pagina de Facebook un scurt mesaj sugestiv, plus o fotografie care să susțină respectivul mesaj.

”În timp ce tu nu mă vrei, altele stau la coadă după mine”, a fost mesajul vitral pe care l-a postat, în mediul online, tânărul din Brăila. (CITEȘTE ȘI: UN TÂNĂR DIN BUCUREȘTI A SUNAT LA O PROSTITUATĂ! CUM PROCEDEAZĂ TÂNARA PE TIMP DE PANDEMIE)

”Răzbunătorul” din Brăila

Internauții au făcut haz: ”Și bărbații de la coadă…?”

În fotografia postată de tânărul din Brăila apar și câțiva bărbați, stând și ei la coadă, astfel că o întrebare ironică și-a făcut imediat apariția. Plus că gestul său au fost ”taxat” de internauți, aceștia dându-și seama că părăsitul încearcă să facă haz de necaz și să îi demonstreze fostei iubite că a trecut pest șocul despărțirii. ”Împricinatul” nu a oferit răspunsuri elocvente, mulțumindu-se doar cu fotografia postată. Nu cunoaștem, din păcate, nici reacția fostei iubite a tânărului din Brăila.

”Si barbatii de la coada isi asteapta randul tot la tine ??? 🤣🤣🤣”, ”Ai vrea tu”, ”De voie, de nevoie”, au fost trei dintre comentariile lăsate de cei care au văzut fotografia postată pe pagina de socializare și au citit mesajul transmis de brăilean. (VEZI ȘI AICI: RÂZI CU LACRIMI! CE A SCRIS UN OLTEAN ÎN DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE: „DECLAR CĂ MĂ DUC PÂNĂ LA VECINU’ SĂ…”)

Citește și...