Home » Stiri » Stiri interne » REGULAMENT DE PARTICIPARE la concursul „Castiga o nunta pentru 100 de persoane”

REGULAMENT DE PARTICIPARE la concursul „Castiga o nunta pentru 100 de persoane”

De: Cancan 10/05/2012 | 00:00
REGULAMENT DE PARTICIPARE la concursul Castiga o nunta pentru 100 de persoane

DESFASURAREA CONCURSULUI

Organizatorii Campaniei „Castiga o nunta pentru 100 de persoane” sunt:

S.C. CANCAN MEDIA SRL cu sediul in Bucuresti, Intrarea Urali, Nr 2, Sector 1 inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/20631/2004, cod unic de inregistrare RO 17032996, reprezentata de Boca Alexandra, in calitate de administrator si S.C. STANDARD MARKETING SRL, cu sediul in Bucuresti, Precupetii Vechi 27, Sector 2 inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/7123/2005, cod unic de inregistrare 17492730, reprezentata de Ana Maria Haralambie, in calitate de administrator

Organizatorii sunt inregistrati la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu urmatoarele nr. de notificare: S.C CANCAN MEDIA SRL : 8307/ 2008; S.C. STANDARD MARKETING SRL: 17843/ 2010.

DURATA CONCURSULUI

Concursul „Castiga o nunta pentru 100 de persoane”se desfasoara in ziarul CANCAN in perioada 10-25 mai 2012.

PREMIUL CONCURSULUI

O nunta completa in valoare de 5.500 euro (TVA inclus) care include inchirierea salonului Paris din complexul Aristocrat Events Hall, meniul si bauturile pentru 100 persoane conform Anexei A.

Premiul este transferabil. Transferul se va face printr-un act de cesiune a premiului. Castigatorul/Cesionarul acestui premiu isi poate organiza nunta in conditiile si valorile conforme cu Anexa A, care va fi reprodusa in Regulamentul Concursului.Nu exista o alta posibilitate de plata a premiului decat cea prevazuta in prezentul regulament.

Orice obligatie de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu premiul este in sarcina exclusiva a castigatorului.

MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la prezenta campanie cititorii trebuie:- sa decupeze talonul de participare care se va gasi zilnic in ziarul CANCAN in perioada 10-25 mai 2012 – sa viziteze Targul Ghidul Miresei de la Cupola Romexpo care se desfasoara in perioada 25-27 mai 2012. – sa depuna talonul de participare in urna CANCAN pana pe 27 mai 2012, ora 15:00, la Targul Ghidul Miresei de la Romexpo.Vizitarea targului se face prin achizitionarea unui bilet de la intrare.

Un participant poate depune in cadrul targului oricate taloane doreste. Mai multe taloane, mai multe sanse de castig.

Cum castigi?

Dintre toate taloanele depuse va fi desemnat prin tragere la sorti un singur castigator pe data de 27 mai 2012, la targul Ghidul Miresei de la Cupola Romexpo, la ora 16:00.

Castigatorul va fi publicat marti, 29 mai 2012 pe www.cancan.ro.

Tragerea la sorti este publica si se va face in cadrul Targului Ghidul Miresei in data de 27 mai 2012, la ora 16:00.

Decizia Organizatorilor este definitiva si nu se admit contestatii. Organizatorii nu vor furniza detalii sau justificari in legatura cu procedura de tragere la sorti.

VALOAREA PREMIULUI

Valoarea premiului este de 5.500 Euro la cursul euro din ziua autentificarii regulamentului (curs 1 euro a 4, 4165 lei). Valoarea premiului este bruta, Castigatorul fiind obligat sa achite impozitul pentru premiul obtinut prin retinere la sursa de catre Organizatorul SC STANDARD MARKETING SRL . Organizatorul SC STANDARD MARKETING SRL va retine la sursa 16% reprezentand impozitul pentru veniturile obtinute de catre castigatori in cadrul concursului si il va vira la Stat potrivit prevederilor Codului Fiscal al Romaniei, art. 77 pct. 4. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor. Nu sunt impozabile veniturile obtinute din premiile sub valoarea sumei neimpozabile stabilita in suma de 600 lei, realizata pentru fiecare premiu potrivit prevederilor Codului Fiscal al Romaniei, art. 77 pct. 4.

ACORDAREA PREMIILOR

Organizatorul SC STANDARD MARKETING SRL se obliga sa livreze premiul catre castigator, orice alta obligatie de natura fiscala sau de orice alta natura fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

Castigatorul va fi contactat pentru validare in maxim 2 zile de la data castigarii premiului.In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat in termen de 20 zile din motive independente de Organizatori, acesta va fi decazut din drepturi iar premiul va fi anulat de catre Organizatori.

Premiile vor fi predate la sediul Organizatorului SC STANDARD MARKETING SRL pe baza unui proces verbal. Castigatorul se obliga sa mentioneze pe Procesul verbal de predare-primire al premiului, in baza prevederilor Codului Fiscal (conform caruia platitorii de venituri, cu regim de retinere la sursa a impozitelor, au obligatia sa depuna o declaratie privind calcularea si retinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit, la organul fiscal competent, pana la data de 25 a fiecarei luni urmatoare lunii in care a fost predat premiul catre castigator) codul sau numeric personal din cartea de identitate si sa predea o copie a actului sau de identitate. Daca un castigator refuza sa indice codul sau numeric personal sau sa predea o copie a actului sau de identitate, nu ii va fi inmanat premiul castigat, el urmand a fi decazut din drepturile de a reclama acest premiu. In acest caz, ca si in cazul in care castigatorul nu doreste premiul sau nu plateste impozitul aferent, Organizatorii vor proceda la o alta tragere la sorti pana cand persoana extrasa accepta toate termenele si conditiile prezentului regulament.Deasemenea, prin participarea la aceasta promotie, castigatorul campaniei promotionale isi exprima acordul expres si neechivoc ca numele, datele de identificare si imaginea sa le fie facute publice de catre Organizatori si partenerii acestora, fara alte obligatii materiale.

Castigatorul premiului va primi premiul prevazut in prezentul Regulament Oficial. Castigatorul nu poate cere modificarea cantitatii, conditiilor si modului de acordare a premiilor.

TAXE

Platitorul premiilor, in speta SC STANDARD MARKETING SRL, se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigator in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului. Orice alte cheltuieli care nu sunt acoperite in mod specific de acest Regulament vor fi suportate de catre castigator.In acest sens, in baza prevederilor Codului Fiscal (conform caruia platitorii de venituri, cu regim de retinere la sursa a impozitelor, au obligatia sa depuna o declaratie privind calcularea si retinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit, la organul fiscal competent, pana la data de 25 a fiecarei luni urmatoare lunii in care a fost predat premiul catre castigator), castigatorul premiilor va inmana Reprezentantului Organizatorului o copie a actului de identitate.

DREPT DE PARTICIPARE La acest concurs pot participa numai persoane fizice, cu varsta de peste 18 ani, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa angajatii companiilor organizatoare, ai agentiilor colaboratoare, sot si sotie, precum si rudele de gradul I pana la gradul IV inclusiv, ale acestora.Orice incercare de fraudare a concursului de catre persoanele mai sus mentionate se va sanctiona cu anularea premiului de catre Organizatori.In cazul in care exista castigatori persoane incapabile de drept, tutorele sau curatorul va ridica premiul.Tutorele/curatorul va semna o declaratie prin care exonereaza Organizatorii de orice raspundere ce decurge din acordarea premiului respectiv precum si de orice plata de daune sau pretentii de orice natura legate de premiul respectiv si de participarea incapabilului la prezenta campanie.

INCETAREA CONCURSULUI

Concursul „Castiga o nunta pentru 100 de persoane” se poate opri din desfasurare in situatia in care apar evenimente de forta majora (conform legislatiei), in situatia in care cadrul legislativ national se modifica, fiind astfel imposibila continuarea promotiei, sau in cazul in care, din motive obiective, Organizatorii decid astfel, nu inainte insa de a anunta acest lucru prin mijloacele de comunicare pe care le detin.

PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare (nume, prenume, localitate, numar telefon, adresa de e-mail, imaginea) sa intre in baza de date a Organizatorilor S.C CANCAN MEDIA SRL si SC STANDARD MARKETING SRL si acestea putand fi folosite pentru activitatile de marketing ale acestuia si ale partenerilor sai.

De asemenea, castigatorii vor fi de acord ca datele lor de identificare, imaginea sa fie facute publice ai sa fie folosite de Organizatori in diverse materiale tiparite, audio, video pentru promovarea concursului.

La cererea participantilor adresata la telefonul de concurs, operatorul se obliga sa actualizeze/stearga etc., datele personale ale participantilor.

Orice persoana are dreptul de a obtine de la Operator la cerere si in mod gratuit, o data pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate.

Operatorul este obligat, in cazul in care prelucreaza datele cu caracter personal care privesc solicitantul sa comunice acestuia, impreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:

* informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute in vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele * comunicarea, intr-o forma inteligibila, a datelor care fac obiectul prelucrarii precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor * informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva * informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie precum si conditiile in care pot fi exercitate

Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus printr-o cerere intocmita in forma scris, datata si semnata.

Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimata potrivit celor de mai sus.

ALTE PREVEDERI

Prin participarea la concurs jucatorii accepta prevederile prezentului Regulament de Concurs.

Concursul se desfasoara numai pe teritoriul Romaniei.

Eventualele reclamatii legate de desfasurarea concursului vor fi facute pe adresa Organizatorilor: SC CANCAN MEDIA SRL – Bd. Lacul Tei nr. 1 bis, etaj 3, 4; sector 2, Bucuresti sau la SC STANDARD MARKETING SRL – Precupetii Vechi 27, Sector 2, Bucuresti cel tarziu pana la data de 31.05.2012. Reclamatiile ulterioare nu se vor mai lua in considerare.

Eventualele litigii se vor rezolva pe cale amiabila sau, daca nu este posibil, se vor solutiona de instantele judecatoresti romane competente.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica orice prevedere a Regulamentului. Orice modificare se va face prin act aditional legalizat la notariat.

Regulamentul complet de desfasurare a concursului va fi publicat zilnic pe site-ul www.cancan.ro si va putea fi consultat gratuit la punctul de lucru a S.C CANCAN MEDIA SRL din Bd. Lacul Tei nr. 1 bis, etaj 3, 4; sector 2, Bucuresti si SC STANDARD MARKETING SRL – Precupetii Vechi 27, Sector 2, Bucuresti

Detalii despre promotie la telefon 021.212.10.64, numar cu tarif normal, intre orele 11:00 si 17:00, de luni pana vineri.

ORGANIZATORI S.C. CANCAN MEDIA SRL S.C. STANDARD MARKETING SRL, Cretu Laura, Elena Nazarie Florina

Parteneri
SOC in lumea sportului! Simona Halep este însărcinată cu primul copil?! SECRETUL s-a aflat:
SOC in lumea sportului! Simona Halep este însărcinată cu primul copil?! SECRETUL s-a aflat:
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din...
Jador, grav accident rutier. Ce se întâmplă chiar acum cu artistul. Fanii sunt șocați
Jador, grav accident rutier. Ce se întâmplă chiar acum cu artistul. Fanii sunt șocați
FOTO. Celebrul milionar însurat, imagini compromițătoare! S-a culcat cu 3 blonde. Cum arată tinerele de 21 de ani
FOTO. Celebrul milionar însurat, imagini compromițătoare! S-a culcat cu 3 blonde. Cum arată tinerele de...
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
Păcălită să dea peste 60.000 de euro pentru băiatul bolnav al lui Mădălin Ionescu! Primele declarații ale prezentatorului
Păcălită să dea peste 60.000 de euro pentru băiatul bolnav al lui Mădălin Ionescu! Primele...
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari...
Imaginile ANULUI în showbiz! Dovada că Reghe  a divorţat de Anamaria Prodan
Imaginile ANULUI în showbiz! Dovada că Reghe a divorţat de Anamaria Prodan
Cele opt persoane decedate duminică pe DN2 ar fi trăit cu această soluție simplă și ieftină. De ce refuză autoritățile să ia măsuri
Cele opt persoane decedate duminică pe DN2 ar fi trăit cu această soluție simplă și...
Marian Vanghelie si-a snopit sotia in bataie! In ce HAL a ajuns la spital femeia… Ce anunt au facut politistii in urma cu putin timp
Marian Vanghelie si-a snopit sotia in bataie! In ce HAL a ajuns la spital femeia…...
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Scandalos ce a putut să facă Dincă în sala de judecată de față cu familiile Alexandrei și Luizei
Scandalos ce a putut să facă Dincă în sala de judecată de față cu familiile...
Doliu în presa românească. Un îndrăgit jurnalist a murit!
Doliu în presa românească. Un îndrăgit jurnalist a murit!
Jador, accident GRAV de mașină! Bolidul e distrus! Ce a lovit
Jador, accident GRAV de mașină! Bolidul e distrus! Ce a lovit
Un tată şi-a adus fiul de 16 ani la o greutate de 30 de kg, forţându-l să postească. A ajuns la spital, în Odessa, când nici măcar apă nu mai putea bea
Un tată şi-a adus fiul de 16 ani la o greutate de 30 de kg,...
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor sa facă acum cu iubitul lor
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor...
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
Are 54 de ani și sustine ca i se măresc sanii pe zi ce trece! Se jură in fața fanilor că nu are silicoane. Care este explicația
Are 54 de ani și sustine ca i se măresc sanii pe zi ce trece!...
Klaus Iohannis, ANUNȚ CUMPLIT pentru toată România: Trebuie să ne pregătim
Klaus Iohannis, ANUNȚ CUMPLIT pentru toată România: Trebuie să ne pregătim
REGHE A DIVORȚAT! Adevărul a ieșit la iveală chiar acum
REGHE A DIVORȚAT! Adevărul a ieșit la iveală chiar acum
Extreme meteo! Urmează ORE GRELE. Milioane de români, în PERICOL
Extreme meteo! Urmează ORE GRELE. Milioane de români, în PERICOL
BOMBA ZILEI la PRO TV! A dispărut o EMISIUNE IMPORTANTĂ
BOMBA ZILEI la PRO TV! A dispărut o EMISIUNE IMPORTANTĂ
FOTO: Descoperire neașteptată făcută la metrou. Tu ai fi observat-o singur?
FOTO: Descoperire neașteptată făcută la metrou. Tu ai fi observat-o singur?
A spus tot! Iri Columbeanu, reacție incredibilă după despărțirea Monicăi de Mr. Pink. EXCLUSIV
A spus tot! Iri Columbeanu, reacție incredibilă după despărțirea Monicăi de Mr. Pink. EXCLUSIV
Jigniri la adresa sportivei Ana Maria Popescu din partea unui consilier PNL:
Jigniri la adresa sportivei Ana Maria Popescu din partea unui consilier PNL: "Nu merita să...
Pomohaci, gest cutremurător la căpătâiul soției lui Nicolae Botgras!
Pomohaci, gest cutremurător la căpătâiul soției lui Nicolae Botgras!
Adevărul trist din spatele depozitelor din emisiunea „Storage Wars”
Adevărul trist din spatele depozitelor din emisiunea „Storage Wars”
FOTO. Cum a ajuns să arate Ioana Ginghină în costum de baie! Din acest motiv Papadopol îi dă din nou `târcoale`
FOTO. Cum a ajuns să arate Ioana Ginghină în costum de baie! Din acest motiv...
Andrei Cordea are o iubită superbă. Cât de bine arată în costum de baie partenera noului star de la FCSB
Andrei Cordea are o iubită superbă. Cât de bine arată în costum de baie partenera...
VIDEO | Celebră actriță, scene de sex la 48 de ani! Cum a fost filmată
VIDEO | Celebră actriță, scene de sex la 48 de ani! Cum a fost filmată
Cu ce se ocupă Monica Gabor în America după despărțirea de Mr. Pink?
Cu ce se ocupă Monica Gabor în America după despărțirea de Mr. Pink?
Avertisment: Multinaţionala din România care a dat afară 1.000 de persoane
Avertisment: Multinaţionala din România care a dat afară 1.000 de persoane
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...
Adevărul despre despărțirea Iuliei Vântur de Salman Khan! Abia acum s-a aflat de ce blondina nu s-a mai întors în India.
Adevărul despre despărțirea Iuliei Vântur de Salman Khan! Abia acum s-a aflat de ce blondina...
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Reguli fără precedent de la 1 august! Ce se întâmplă cu românii care NU s-au vaccinat!
Reguli fără precedent de la 1 august! Ce se întâmplă cu românii care NU s-au...