Româncă ucisă în Italia. A fost arsă de vie, iar asasinul i-a ascuns trupul carbonizat

Publicat: 26/09/2018 | 14:10

O româncă a fost ucisă în Italia. Ea a fost arsă de vie, iar trupul carbonizat a fost ascuns între niște cauciucuri, informează observator.tv.  Crima s-a petrecut  la Modena, în Emilia-Romagna. Trupul fetei a fost găsit carbonizat, așezat între trei anvelope de cauciuc.

Macabra descoperire a fost făcută în zona San Donnino, aproape de lacurile Vivinatura, o zonă izolată și cunoscută ca fiind frecventată de prostituate. În ultimele luni, tânăra româncă a locuit în regiunea Veneto, dar a fost găsită moartă la Modena.

Nu se știe dacă a ajuns acolo fiindcă încă era în viață sau dacă trupul neînsufleţit a fost aruncat în zona din spatele cabinei de taxare de pe autostrada Modena Sud.

Numele româncei ucise cu bestialitate nu a fost, încă, dat publicității. Totuși, aș după reiese din primele informații obținute de anchetatori, se pare că fata practica prostituția.

Gazzetta di Modena relatează că ar exista și un suspect în acest caz. Bărbatul, un italian din Savignano, provincia Forlì-Cesena, a fost audiat în ultimele zile de poliție fiind cercetat pentru omor agravat și distrugere de cadavru.

Citește și ”Ioan Ficior a murit în pușcărie! Torționarul avea 90 de ani!”

Citește și...