ROMANIA-GRECIA LIVE: Costel Pantilimon sare la gatul selectionerului Victor Piturca!

Publicat: 06/11/2013 | 09:53

Desi se afla in punctul de maxim al carierei lui, dupa ce a fost titularizat in premiera in poarta lui Manchester City atat in Premier League cat si in Liga Campionilor, portarul Costel Pantilimon are mari motive de neliniste.
 

Motivul? Fostul goalkeeper al Timisoarei nu a fost convocat pentru barajul de foc cu Grecia, „vinovat” fiind, bineinteles, selectionerul Victor Piturca.

Din fericire, conflictul a fost stins din fasa de antrenorul secund al echipei nationale, Gabi Boldici. „Am vorbit cu el, era putin dezamagit, dar a zis ca asta este situatia si n-are ce sa faca. I-am zis dinainte, adica i-am taiat-o inainte sa zica el ceva, si i-am spus: ‘Tu nu trebuie sa te iei acum ca e Lobont, ca nu apara, ca nu joaca! Gandeste-te ca tu esti viitorul la echipa nationala’!„, a declarat Boldici pentru ziarul Ring.

pantilimon

In acest moment, nici daca va vrea acest lucru, Piturca nu mai poate face nimic in vederea convocarii lui Pantilimon, fiind deja prea tarziu. „Nu stiu daca se mai poate la nivel federatie – club, pentru ca nu s-a trimis telegrama. Cand am vorbit cu el dupa meciul de cupa, a zis: ‘S-ar putea sa mi se dea o sansa, pentru ca scriu ziarele de aici ca trebuie sa-mi dati si mie o sansa!’. Aceasta a fost decizia sefului mare, a lui Piturca, si nu trebuie sa o comenteze„, a mai spus Gabi Boldici.

J.D.

Banner

 

Citește și...