S-a aflat motivul pentru care Gabriela Cristea NU a fost prezentă la „a doua nuntă” a Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu

Publicat: 28/08/2018 | 12:59
S-a aflat motivul pentru care Gabriela Cristea NU a fost prezentă la „a doua nuntă” a Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu

Gabriela Cristea, o prietenă apropiată cuplului Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, a fost absentă de la evenimentul de reînnoire a jurămintelor, la șapte ani de la nunta a celor doi.
Cunoscutul cuplu a decis să meargă din nou în fața preotului, ca o dovadă de iubire pe care și-o poartă, deși au trecut ani buni de la nuntă.

Citește și:  MĂDĂLIN IONESCU SARE ÎN APĂRAREA SOȚIEI, PUSĂ LA ZID PENTRU CUM S-A ÎMBRĂCAT LA CUNUNIE

Cei doi au vrut să își consolideze căsnicia și, de ce nu, să găsească un prilej pentru o petrecere cu toți cei apropiați lor. Deși la eveniment au participat nașii, familia, dar și cei mai apropiați prieteni, marea absentă a fost chiar Gabriela Cristea, motiv pentru care toată lumea a început să își pună semne de întrebare cu privire la relația acesteia cu celebrul cuplu.

Însă cea care a deslușit misterul a fot mama vitregă a vedetei. Paula Crăciunescu a declarat că Gabriela Cristea este plecată în concediu, alături de Tavi și de fetița lor. “Gabi este la mare cu Tavi si fetita lor. Au fost plecati intr-un mic concediu, mai ales ca vremea a fost una foarte frumoasa. Nu au ajuns inca sa ii felicite pe miri, dar o vor face la petrecerea care se va tine putin mai tarziu”, a declarat Paula pentru WOWbiz.ro!

Citește și: DEDESUBTURILE NUNȚII CU REPETIȚIE ÎNTRE PREZENTATORUL TV & ACTUALA SOȚIE… ȚINUTA MIRESEI A PROVOCAT UN SCANDAL MONSTRUOS!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt nașii fetiței pe care Gabriela Cristea o are împreună cu Tavi Clonda. Cele două cupluri au o legătură foarte strânsă, pe care o afișează ori de câte ori au ocazia.

Citește și...