S-a aflat sexul bebelușului Irinei Lepa! Artista a publicat și prima imagine cu burtica de graviduță

Publicat: 12/11/2018 | 16:57

Irina Lepa este însărcinată și a dezvăluit sexul bebelușului ei. Îndrăgita artistă a publicat pe contul ei de Facebook și prima imagine cu burtica de graviduță. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Irina Lepa va deveni mămică pentru prima oară și este în culmea fericirii! Cântăreața a publicat pe contul ei de Facebook prima imagine cu burtica de graviduță și a împărtășit fanilor ei sexul bebelușului care va veni pe lume. Ei bine, Irina Lepa va avea un băiețel și abia așteaptă să-și strângă puiul la piept. (CITEȘTE ȘI: MANELISTA IRINA LEPA, CU PĂRȚILE INTIME LA VEDERE! CUM S-A POZAT BRUNETA)

Irina Lepa, prima imagine cu burtica de graviduță

”Pentru ca sunteti prietenii mei si pt ca vreau sa impartasesc bucuria mea si cu voi  va anunt ca in cateva luni vine regele vietii mele , bucuria si implinirea mea …David  n-am pus nimic pe retelele de socializare pana acum pt ca nu am vrut sa-i impacientez pe cei ce trebuie sa le cant…🙏 o sa-mi onorez toate contractele pana la final(asta sa stie toata lumea) 😘 va pup dulce 😘😘😘 ”, a scris Irina Lepa pe contul ei de Facebook.

Cine este tatăl copilului

La 25 de ani, Irina Lepa a primit vestea că va deveni mămică pentru prima dată. Ea și partenerul ei de viață, Gabi Jianu, au aflat frumoasa veste de la medicul care se ocupă de brunetă. Artista se află în primul trimestru de sarcină și va aduce pe lume un băiețel. (VEZI ȘI: MELODIE ÎN AMINTIREA DENISEI RĂDUCU! VERSURILE CÂNTECULUI TE VOR FACE SĂ VERŞI LACRIMI AMARE)

Irina Lepa s-a născut pe 24 octombrie 1992 în orașul Pitești. În cadrul unui interviu, artista a spus că a început să fredoneze primele melodii pe când era la grădiniță, fiind încurajată de educatoarea sa. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Citește și...