S-a întâmplat pe bune, după ”Insula Iubirii”! Doi concurenți chiar s-au căsătorit

Publicat: 15/06/2019 | 14:51

Medana şi Roby au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la “Insula iubirii”. Cei doi s-au înscris la emisiune pentru a-şi testa iubirea, iar spre deosebire de al altora, finalul lor a fost unul fericit!

Emisiunea care i-a avut pe cei doi protagonişti a fost presărată cu lacrimi, declaraţii de dragoste şi chiar cu o cerere în căsătorie.

Medana şi Robert s-au căsătorit civil imediat după emisiunea Insula Iubirii, apoi au devenit părinţi, iar astăzi vor face şi cununia religioasă urmată de petrecerea de nuntă. Bruneta a publicat câteva fotografii cu ea la coafor, fiind primele imagini din această zi foarte importantă din viaţa lor.

Medana şi Robert au întâmpinat probleme în cadrul emisiunii Insula Iubirii, dar şi-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt, astfel că au mai dat o şansă relaţiei imediat cum s-au reîntâlnit.

Medana, înainte de cununia religioasă
Medana, înainte de cununia religioasă

Erotica Bianca de la ”Insula Iubirii” și-a schimbat silicoanele

Una dintre cele mai HOT ispite de la renumitul show matrimonial ”Insula Iubirii” a ajuns pe masa medicului estetician pentru a treia oară. Bianca Pop a decis că este momentul potrivit pentru o schimbare, un bust mai generos.

”M-am operat a treia oară. Prima dată mi-am pus silicoane de 350, apoi de 485 și acum am vrut ceva mai mare și mi-am pus de 600. Acum, când m-am uitat în oglindă îmi pare rău că nu mi-am pus ceva mai mare, dar sunt mulțumită și cu acestea. În primele 48 de ore m-am simțit rău, dar îmi revin încet, încet. Sunt foarte mulțumită de rezultat”a declarat Bianca Pop, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

 

Citește și...