S-a urcat beat la volan și a provocat un adevărat dezastru! Un șofer din Dâmbovița, la un pas de moarte

Publicat: 09/01/2019 | 08:39

Un sofer din Dambovita a fost la un pas de moarte, dar a scapat ca prin minune. Accidentul a avut loc la Tartasesti. Soferul unui autovehicul a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a parasit partea carosabila, s-a izbit de un stalp de electricitate si de gardul unei locuinte. Se pare ca era singur in autoturism cand s-a produs accidentul. Din impact, stalpul de electricitate a fost rupt, iar masina a luat foc.

Incendiul a fost lichidat de pompierii de la ISU Dambovita. De asemenea, au fost provocate distrugeri la un contor de gaze. Soferul a iesit singur din masina si avea doar rani usoare.

I s-au acordat ingrijiri medicale in ambulanta. Cauza probabila a produceeii accidentului din primele date ar fi viteza neadaptata la schimbarea directiei de mers.

Politistii au deschis dosar pentru vatamare corporala din culpa si fac cercetari. Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, si a prezentat o alcoolemie cu o valoare sub limita de 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat. I se vor preleva si probe biologice pentru a se stabili cu exactitate a îmbibatiei alcoolice.

Citește și...