S-a îndrăgostit de o femeie pe Facebook și i-a trimis bani! Susține că i-a dat 40.000 de euro! Când a vrut să o întâlnească a avut parte de cea mai neplăcută surpriză…

Publicat: 18/03/2018 | 17:06

Un bărbat de 52 de ani care lucrează în Germania s-a îndrăgostit de poza unei femei de pe un cont de Facebook și i-a trimis acesteia bani, informează Monitorul de Suceava. Bărbatul susține că i-a trimis 40.000 de euro, însă nu a putut să dovedească decât plata a 750 de euro.

După ce i-a trimis banii, bărbatul a venit la Vatra Dornei pentru a se întâlni cu aceasta. În acel moment a avut parte de o surpriză neplăcută, el constatând că la numărul de telefon pe care i-l dăduse femeia nu răspunde nimeni. Bărbatul a mers la poliție pe 23 februarie, fiind deschisă o anchetă penală. Bărbatul a susținut în fața anchetatorilor că i-a trimis 40.000 de euro femeii, bani pe care i-a obținut muncind în Germania, însă nu a putut să probeze decât plata a 750 de euro.

Poliţiştii au găsit-o pe femeia căruia bărbatul i-a trimis bani

Polițiștii au dat de urma femeii căruia bărbatul respectiv i-a trimis bani. Femeia are în jur de 50 de ani, dar nu are nici o legătură cu cea din poza de la profil, relatează sursa citată. Ea a susținut că a primit cei 750 de euro, însă a declarat că nu i-a cerut bărbatului bani, ci că acesta s-a oferit de bunăvoie să îi trimită.

Anchetatorii nu au stabilit încă încadrarea faptei pe care a comis-o femeia. În funcție de discuțiile purtate între ea și bărbat, se va stabili dacă este vorba de înșelăciune, așa cum reclamă bărbatul, sau de abuz de încredere.

Citește și...