Sacrificiul. Cei mai iubiți actori din serialul de la Antena 1

Autor:
Publicat: 31/10/2019 | 12:00
Sacrificiul. Cei mai iubiți actori din serialul de la Antena 1

Serialul Sacrificiul de la Antena 1 are în distribuție unii dintre cei mai îndrăgiți actori ai României, dar și tineri la început de drum. Filmul produs de Ruxandra Ion intercalează poveștile a trei familii din medii complet diferite. 

Echipa serialului Sacrificiul este formată din aproximativ 100 de persoane, 40 dintre acestea fiind actori. Unii dintre ei dețin roluri stabile în serial, alții sunt însă doar invitați temporar.

Serialul Sacrificiul de la Antena 1 are două difuzãri pe sãptãmânã, respectiv în zilele de miercuri şi joi este o saga de familie cu un scenariu bazat pe fapte reale.

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu,  Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu sunt actorii care fac parte din distribuția serialul Sacrificiul.

Distribuție Sacrificiul. Actori îndrăgiți de români

Serialul Sacrificiul este produs de Ruxandra Ion și este un family drama cu un scenariu original 100% . Filmările pentru noul serial ss-au desfășurat în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar actorii sunt încântați de acest proiect.

Actori Sacrificul – Doinița Oancea este Narcisa

„M-am bucurat foarte tare că începem un nou proiect cu un personaj de care evident mă bucur! Prima secvenţă pe care am filmat-o a fost una emoţionantă, dar şi grea. Narcisa, personajul meu, are o poveste interesantă şi abia aştept să o descoperiţi din toamnă, pentru că nu vreau să vă ofer foarte multe detalii“, mărturiseşte Doiniţa Oancea despre noul personaj.

Citește și: DOINIȚA OANCEA, ACTRIȚA DIN SERIALUL SACRIFICIUL, SE ALĂTURĂ UNEI CAMPANII UMANITARE

Actori Sacrificul – Mihai Călin, în rolul lui Laviniu

Serialul Sacrificiul este un proiect complex în care îi dau viață lui Laviniu, un avocat care se ocupă de actele anumitor afaceri, dar în același timp este un tip vesel și plin de viață. Echipa de producție este aceeași care a fost la Fructul oprit și nu face decât să mă bucure pentru că am devenit practic o familie”.

Maia Morgenstern joacă rolul Evei

Actori Sacrificiul- Maia Morgenstern
Maia Morgenstern face parte din distributia serialului Sacrificiul

„Doamna Ruxandra Ion mi-a povestit cu delicateţe, cu respect, cu emoţie despre acest nou proiect şi m-a întrebat dacă doresc să continuăm mai departe într-o nouă poveste de dragoste, de viaţă cu dureri, bucurii, tribulaţii, cu răsturnări de situaţie. Am îmbrăţişat ideea de a continua o poveste formidabilă alături de această echipă. Personajul meu, Eva, cu un nume predestinat, femeia primordială, este un om ce şi-a asumat dragostea nu lipsită de riscuri, de meandre, de contorsiuni, de dezamăgiri, de fior, de spaimă, dar şi creşterea copiilor”, a mărturisit Maia Morgenstern.

Citește și: MAIA MORGENSTERN S-A ÎMPĂCAT CU FOSTUL EI SOŢ DUPĂ 20 DE ANI DE LA DIVORŢ. SE IUBESC ÎN SERIALUL ”SACRIFICIUL” DE PE ANTENA 1

Sacrificul actori. Adriana Trandafir interpretează personajul Veorica

Adriana Trandafir povestește la rândul său despre personajul din Sacrificiul:

„Veorica, personajul căruia îi dau viață, este o soție și o mamă cu un caracter puternic și, deși aparent pare supusă bărbatului, știe foarte bine să îl manipuleze. Este o femeie care a făcut multe sacrificii pentru poziția socială pe care dorește să o expună în societate”

Dorian Popa, actor în Sacrificiul

”Mario, personajul căruia îi dau viață este unul ofertant. Este undeva între Dorian Popa și ce ar fi fost Dorian Popa dacă nu exista maturitate, dacă nu ar fi existat principii și reguli. Mario este partea mea descătușată! Am început munca cu mult înainte de difuzare, în consecință așteptările vor fi din ce în ce mai mari, mai greu de suportat, însă cu siguranță publicul o să iubească serialul la care lucrăm”, a declarat Dorian.

Sacrificul actori: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

„Mă bucur că pot face meseria care îmi place în continuare, că am ocazia să creez un nou personaj. A fost o perioadă grea, pentru că a trebuit într-un timp foarte scurt să scap de Ana, personajul pe care l-am interpretat timp de un an şi jumătate şi să mi-o asum pe Iris, un personaj total diferit, mult mai puternic, mai incisiv, care este convinsă că va lupta până în pânzele albe ca să obţină ce îşi doreşte. Cred că o să vă îndrăgostiţi de Iris, pentru că emană o energie pozitivă şi care vă va îndemna să doriţi să o cunoaşteţi“, povesteşte Cristina Ciobănaşu.

Un personaj surprinzător promite şi Vlad Gherman: „Amza e un tânăr rebel care nu se supune societăţii, are propriile reguli după care se ghidează, îi place să trăiască viaţa la maxim şi la extrem. E  un băiat care vrea să fie în centrul atenţiei, care este opulent, care nu se gândeşte la consecinţe şi nu are niciun plan de viitor. Din punctul meu de vedere, e un contre-emploi, e ceva ce nu am mai jucat niciodată. Întotdeauna îmi e frică să îmbrăţişez astfel de personaje care nu seamănă absolut deloc cu Vlad, dar totodată le iubesc pentru că sunt o provocare“.

Oana Zăvoranu, o ”divă zgubilitică”

Oana Zăvoranu a revenit pe micile ecrane ca actriță, după o lungă pauză.

„Propunerea de a juca în serialul Sacrificiul am primit-o de la Ruxandra Ion, care a făcut posibil și în urmă cu 15 ani să mă aleagă în urma castingului susținut pentru „Numai iubirea”. Vestea am primit-o cu mare bucurie, dar și cu emoție, pentru că vine la pachet cu o mare responsabilitate, iar pauza de 15 ani pe care am avut-o a contribuit la acest amalgam de sentimente.

A trecut ceva vreme de atunci, așa că am fost nevoită să mă acomodez treptat atât cu programul, cât și cu personajul. Mă regăsesc un pic în femeia căreia îi dau viață, însă fiind la început de proiect nu am aflat toate detaliile și încă o descopăr pe zi ce trece. Rolul pe care îl interpretez este unul foarte mișto, pentru că e vorba de o tipă zgubilitică, o divă, care sper să fie cea mai iubită! Întotdeauna merg la câștig!”, a mărturisit Oana Zăvoranu.

Oana Zavoranu, Conrad Mericoffer si Damian Draghici, actori in Sacrificiul
Oana Zavoranu, Conrad Mericoffer si Damian Draghici, actori in serialul Sacrificiul

Distribuție Sacrificiul. Cristi Iacob – general în rezervă

Actorul Cristi Iacob revine în seriale, după 8 ani de când a făcut parte din proiectul Moștenirea, produs de Ruxandra Ion. Cu o vastă experiență în actorie, Cristi Iacob se declară entuziasmat la fiecare propunere pe care o primește și care îi permite să dea viață unui nou personaj și unui nou capitol profesional.

Damian Drăghici, compozitor și actor în serialul Sacrificiul

Pe lângă Rapha, personajul căruia îi va da viață, Damian Drăghici se va ocupa și de o parte din muzica pe care o vom asculta de-a lungul poveștilor spuse în cadrul acestei producții.

Mihai Gruia Sandu – un afacerist care-și neagă identitatea

Din distribuția serialului Sacrificiul face parte și marele actor Mihai Gruia Sandu.

„Personajul căruia îi dau viață este un tip care își neagă identitatea, (mai cu seamă de etnie rromă) și pentru că vrea să urce pe scara socială (nu vrea să fie considerat țigan) impune o anumită conduită întregii familii. Este un afacerist, nu întotdeauna foarte cinstit, haios, familist, rămâne însă de văzut cum îl voi contura de-a lungul acțiunii. Deși la baza poveștii avem parte de dramă, invit telespectatorii să descopere elementul comic, care cu siguranță nu va lipsi!”

Claudiu Istodor – un inginer cu o familie secretă

Claudiu Istodor face parte din distribuția serialului Sacrificiul. Cu o vastă experiență de 35 de ani în această meserie, jucând atât pe marile ecrane, cât și pe scena teatrului, Claudiu Istodor s-a alăturat echipei formate de Ruxandra Ion pentru noua sa producție.