Sângele a dat în clocot pe Insula Iubirii! Scene interzise minorilor, difuzate azi-noapte la Antena 1

Autor: Maria H.
Publicat: 06/08/2019 | 17:12

Episodul cu numărul 16 din „Insula Iubirii” a luat prin surprindere pe toată lumea. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar Bogdan cel mai controversat concurent al emisiunii a șocat din nou prin comportamentul său.

Pentru concurenți seara a început cu o petrecere tematică. Coafuri excentrice, costumații sclipitoare, muzică bună și ispitele feminine cărora băieților le-a fost imposibil să le reziste. Toate acestea au fost ingredientele unei petreceri… de neuitat.

Toți băieții s-au costumat, fiecare în parte a respectat tematica petrecerii așa cum a considerat, însă cel mai încântat de transformarea de care a avut parte a fost nimeni altul decât Bogdan. Dar, cel mai interesant lucru este că bărbatul a făcut o serie de gesturi… șocante, care i-ar putea schimba radical viața.

Deși ispitele feminine au încercat toată seara să îi atragă atenția, bărbatul a fost mult mai interesat de… colegii săi.

După ce Loredana, și-a folosit toate armele din dotare pentru a putea să-l cucerească pe Bogdan, acesta a făcut un gest pe care nimeni altcineva nu l-a mai făcut vreodată pe Insula Iubirii… S-a sărutat cu unul dintre concurenți!

Seara s-a încheiat pentru fiecare într-un mod diferit, însă cel mai câștigat a fost Costas, care nu a dormit cu o ispită ci cu două dintre cele mai râvnite femei de pe insulă!

 

Citește și...