Scandal ca la ușa cortului la Puterea Dragostei! Ella și Daiana s-au bătut cu brutalitate înainte de filmări

Publicat: 01/06/2020 | 11:03
Scandal ca la ușa cortului la Puterea Dragostei! Ella și Daiana s-au bătut cu brutalitate înainte de filmări

Concurentele Ella și Daiana au împărțit un scandal teribil zilele acestea. Daiana ar fi bătut-o, scuipat-o și ar fi tras-o de păr pe Ella.

Motivul nu este foarte bine cunoscut. Se pare că Daiana ar fi avut o problemă cu Ella de mult timp. Aceasta i-ar fi spus în față că nu o suportă, iar după ce a lipsit câteva zile de la filmări din cauza suferinței provocate de concurentul Gabi, ea a mers și a atacat-o direct pe Ella.

CITEȘTE ȘI: Liviu Vârciu și Anda Călin, prima apariție împreună, după ce au devenit din nou părinți. Ce declarație de dragoste i-a făcut proaspătul tătic, iubitei sale

„Am înțeles că are și vânătaie pe cap sau ceva de genul. Daiana a lipsit câtea zile din emisiune, nu a vrut să intre, cu Gabi, că ea suferă și așa mai departe. Ce a făzut ea zilele astea? S-a uitat la emisiunile din urmă. Toate episoadele de acum 2-3 săptămâni și a ajuns la concluzia că nu i se pare normal comportamentul Ellei și al Bernei”, au spus vlogerițele Reea și Tina.

Daiana de la Puterea Dragostei ar fi fost batjocorită direct de Ella și Berna, motiv pentru care plănuise încă de cu o seară înainte de a intra în emisiune să o bată pe Ella și pe Berna. Vlogerițele au dezvăluit că Andreea Pirui și Ligi ar fi știut de planul diabolic al Ellei și chiar au pus paie pe foc.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan a dat cărțile pe față! De câte ori își vizitează George Burcea fetițele, de fapt, într-o săptămână: „E musai să vină”

„Au băgat-o pe Daiana la înaintare să se bucure de amândouă. Ele două deja știau. A și spus: mâine în emisiune le bat rău. Din câte am înțeles a lovit-o foarte tare la picior, a aruncat cu o vază în ea, a scuipat-o și a tras-o de păr pe Ella”, au mai spus cele două fete apropiate concurenților din casa Puterea Dragostei.

Cele două vloggerițe au spus că Ramona a fost cea care s-a băgat să le despartă pe cele două fete. La un moment da s-ar fi băgat în scandal și Andreea Pirui, însă doar atât. Restul fetelor se uitau ca la un spectacol.

CITEȘTE ȘI: Se știa dinainte că Elena Ionescu va câștiga Survivor România?! Chiar cântăreața s-a dat de gol

Ca și cum nu totul ar fi ea ajuns, după ce Daiana a bătut-o pe Ella în emisiune, i-a promis o nouă rundă la hotel.  Ella ar fi încercat să se apere și a încercat să arunce cu un ghiveci în Daiana, însă nu a mimerit-o.

Ella a fost sfătuită de Andreea Mantea să depună plângere la poliție însă nu se știe până în acest moment dacă a făcut sau nu acest lucru.